Dan Petrescu, din nou supărat pe arbitri: „Eu n-o să primesc niciodată, în România, penalty așa. E jenant!”

Dan Petrescu, din nou supărat pe arbitri: „Eu n-o să primesc niciodată, în România, penalty așa. E jenant!”

CFR Cluj – Astra 2-1 | CFR Cluj a început cu dreptul un nou playoff la capătul căruia speră să sărbătorească din nou titlul de campioană. A învins Astra cu 2-1 după o evoluţie neconvingătoare, iar Dan Petrescu a explicat de ce jocul nu a strălucit.

”Când a fost ușor cu Astra, în play-off? Niciodată. Nu e mai simplu că acum jucăm din trei în trei zile. Noi voiam să fim în continuare în Europa. E un parcurs pe care nu ni-l doream. A fost stres, presiune, am petrecut opt ore în avion, de la Sevilla…

E prima oară, după mult timp, când un adversar își creează două-trei ocazii cu noi. Că mai multe nu au avut. Am văzut că au zis c-au avut nu știu câte ocazii… N-au avut decât două mari și late, pe fondul că noi eram obosiți. Mai ales în prima repriză nu ne-am regăsit”, a declarat Petrescu.

Dan Petrescu crede că a fost defavorizat de arbitraj
Totodată, tehnicianul a acuzat arbitrajul, considerând că Astra a primit prea ușor penalty-ul din care a egalat.

”În repriza a doua, după ce am început bine, au primit un penalty pe care n-am cum să-l comentez. Eu n-o să primesc niciodată, în România, penalty așa. În deplasare să primești un așa penalty este jenant, în opinia mea. Noi și la Mediaș, și cu Viitorul am avut penalty-uri, dar n-am primit. Noroc cu Păun, că a intrat bine. Am riscat, putea și Astra să câștige pe final”, a afirmat Dan Petrescu.