Centrala termica Ariston Cares S, nenumarate avantaje pentru cumparatori!

Centrala termica Ariston Cares S, nenumarate avantaje pentru cumparatori!

Atunci cand decid sa achizitioneze o centrala termica, romanii iau in calcul numeroase caracteristici, insa trei dintre acestea sunt cele mai importante: combustibilul utilizat, pretul si brandul. Bineinteles, pe langa ele, intervin si preferintele sau necesitatile fiecarui cumparator, precum si diverse particularitati (marimea locuintei, daca aceasta este racordata sau nu la reteaua de gaze naturale etc).

Un alt aspect crucial este legat de furnizorul respectivului echipament. Pentru un plus de siguranta, trebuie optat pentru un magazin cu o experienta indelungata, o oferta variata si maximum de promptitudine si respect pentru clienti.

QuickShop.ro, care ofera inca din 2007 cele mai bune solutii din domeniul instalatiilor de incalzire, climatizare, gestionare si tratare a apei, dispune de sute de modele de centrala termica si isi bazeaza intreaga activitate pe valori precum corectitudine si transparenta.

Centralele din oferta QuickShop.ro sunt fie pe gaz, fie pe GPL, electrice, pe lemne sau peleti, iar acestea provin de la branduri recunoscute la nivel international, precum Ariston, Viessmann, Ferroli, Motan, Immergas, Vaillant sau Bosch. In continuare, iti prezentam unul dintre cele mai populare produse, care functioneaza pe gaz natural, un combustibil ieftin si convenabil din punctul de vedere al randamentului si eficientei sale.

Centrala termica Ariston Cares S 30 kW – cu transport gratuit si garantie 2 ani

Aceasta centrala termica pe gaze se utilizeaza atat pentru incalzirea spatiilor locuite, cat si pentru prepararea apei calde menajere, in regim instant. Echipamentul are o putere termica de 30 kW, tiraj fortat, se amplaseaza pe perete si este dotat cu afisaj LCD si pompa complet modulanta, care maximizeaza performantele centralei, in acelasi timp reducand consumul de energie electrica. Fara alte introduceri, iata in continuare cele mai importante caracteristici si specificatii tehnice ale acestui model de la producatorul italian Ariston:

– centrala termica dotata cu schimbator de caldura din inox, care asigura disponibilitatea imediata a apei calde menajere;

– prin tehnologia condensarii, centrala poate economisi pana la 35% din consumul de gaze naturale (fata de o centrala clasica);

– navigare facila si control complet al parametrilor de lucru, gratie noului display LCD;

– sistem antiblocare impotriva inghetului si formarii calcarului;

– centrala termica dotata cu ventilator modulant;

– clasa energetica ErP (ofera posibilitatea unei eficiente energetice ridicate A+, impreuna cu accesoriile optionale de termoreglare Ariston).

Date tehnice centrala termica Ariston Care Premium 30 kW:

– putere nominala min-max: Hi 6-29 kW, Hs 6,7-32,2 kW;

– putere nominala min-max pentru apa calda menajera: 5,8-28,4 kW (la 60-80 de grade Celsius);

– putere termica utila min-max: 6,4-30,2 kW (la 30-50 de grade Celsius), 5,8-28,4 kW (la 60-80 de grade Celsius);

– putere termica utila min-max pentru apa calda menajera: 5,8-28,4 kW;

– eficienta combustiei (a gazelor de ardere): 98%;

– debit minim pe evacuare: 100 Pa;

– clasa NoX: 5;

– temperatura maxima a gazelor de ardere: 61 de grade Celsius;

– greutate: 27 de kilograme.

In final, trebuie precizat ca modelul Ariston Cares S inlocuieste modelul Ariston Premium, aducand urmatoarele imbunatatiri:

– schimbator din otel inox in loc de aluminiu;

– eficienta totala 93% in loc de 92%;

– rata de modulare 1:5 in loc de 1:4;

– manometru frontal in loc de pozitionare inferioara.