Cele mai recomandate 7 smartphone-uri cu Android pentru fete | 2019

Cele mai recomandate 7 smartphone-uri cu Android pentru fete | 2019

Atunci când vine vorba despre ceva ce le place fetelor sau le-ar putea plăcea, lucrurile de complică mai mult decât în cazul băieților. Fie că sunt haine, accesorii sau obiecte decorative, fetele vor avea întotdeauna ceva de spus și vor fi mai pretențioase și atente la ceea ce aleg să cumpere.

Aceste lucruri sunt valabile și în cazul telefoanelor mobile, mai exact la modelul și la aspectul pe care îl au. Dacă băieții caută un telefon cu display cât mai mare, cu o sonorizare bună și cu memorie pentru toate aplicațiile pe care și le doresc, la fete lucrurile sunt puțin diferite.

Telefoanele Huawei sunt una dintre cele mai potrivite variante, iar acestea pot îndeplini numeroasele dorințe ale fetelor în materie de smartphone-uri. Însă, dacă vreți să le faceți o surpriză plăcută și să le oferiți un telefon pentru dorințele lor, v-am pregătit o listă cu cele mai recomandate 7 smartphone-uri cu Android pentru fete!

  1. Lenovo Z2 Plus

Este un telefon cu dimensiunea potrivită pentru fete, cu o diagonală de 5.5. Acesta are un design plăcut și la modă, motiv pentru care este o alegere buna. De asemenea, are o cameră principală de 13MP și una secundară de 8MP. Dual Sim și cu o memorie de 32 GB, telefonul este ideal pentru miile de poze și aplicații.

  1. OnePlus 3

Cu o diagonală de 5.5 și un android 6.0.1, telefonul are o memorie de 6 GB RAM și 64 GB ROM, iar camera principală și cea secundară au fiecare 16MP. Are un aspect elegant și se potrivește de minune fetelor.

  1. LG G5

Chiar dacă nu mai pare un telefon la modă și nu este la fel de cunoscut ca un Iphone sau ca renumitele telefoane de la Samsung sau Huawei, telefonul are un procesor Quad Core  care acceptă până la 32 GB de memorie și 4 GB RAM. Este potrivit pentru fete deoarece vine într-o gamă de culori potrivite pentru ele, iar aspectul său elegant le va atrage cu siguranță atenția.

  1. Google Pixel XL

Este un telefon care rulează cu cea mai nouă versiune de Android, 7.1 Nougat și este una dintre cele mai bune variante de telefoane pentru fete. Camera principala este de 12.3MP, în timp ce camera secundară face poze foarte bune cu o rezoluție de 8MP. Un plus al acestui telefon este bateria rezistentă, care poate ține telefonul în viață preț de câteva ore, chiar și dacă este aproape descărcat.

  1. Motorola Moto G4 Plus

Se pare că Motorola este unul dintre brandurile cel mai căutate de fete, în materie de telefoane mobile. Este un telefon Dual Sim ce rulează pe un sistem octa core, ceea ce îi permite o mai bună funcționare. Este disponibil sub două variante de memorie, mai exact de 2/3 GB RAM și 16/32 GB de memorie. Are un ecran cu diagonala de 5.5 și are funcție de 4G.

  1. Xiaomi Redmi Note 3

Avantajele acestui telefon sunt cele două camere, cea principală de 16MP și cea secundară de 5MP. Bateria este de 4000 mAh și are o serie de senzori ce fac mai ușoară utilizarea: senzor de lumină, giroscop sau senzor de proximitate. Acceptă cartele Nano-SIM și Micro-SIM, ceea ce înseamnă că nu trebuie tăiată cartela dacă este în variantă Micro.

  1. Lenovo Vibe K5

Are un ecran cu diagonală potrivită pentru fete, de 5.5, dar și un procesor octa core, care facilitează rularea aplicațiilor. Este disponibil în două variante de memorie, 3/4 GB RAM și 32/64 memorie de stocare. Bateria este de 3500 mAh, ceea ce înseamnă că este destul de rezistentă.

Telefoanele pot fi un subiect de interes pentru băieți, care de cele mai multe ori se pricep la unele detalii tehnice, dar și fetele sunt interesate de acestea. Exemplele de mai sus sunt doar câteva, dar cu siguranță veți găsi unul pe măsură!