Cea mai cunoscută shaormerie din România a luat foc

Cea mai cunoscută shaormerie din România a luat foc

Restaurantul de tip fast-food, Dristor Kebap Tineretului, a luat foc în noaptea de marți spre miercuri. Află de unde a izbucnit focul.

Un incendiu puternic a izbucnit pe data de 28 aprilie 2021, chiar din bucătăria celui mai cunoscut fast-food din România, Dristor Kebap, din zona Tineretului, București.

Locuințele din blocurile din apropriere au fost și ele afectate de focul puternic ce a izbucnit în bucătăria restaurantului, iar locatarii unui bloc de lângă restaurantul Dristor Kebap au fost evacuați.

În urma incendiului extrem de puternic, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și una dintre ele a fost transportată la spital, după ce au inhalat fum.

Este vorba despre un bărbat şi o femeie, angajaţi ai restaurantului, iar acestora, ulterior li s-a acordat primul ajutor de către echipajele SMURD şi SABIF.

„Incendiul s-a produs în interiorul restaurantului şi s-a existins şi pe acoperişul acestuia. Faţada unui bloc din apropriere a fost afectată de incendiu. S-a intervenit cu 14 autospeciale“, au precizat reprezentaţii pompierilor.

Incendiul de la restaurantul Dristor Doner a fost lichidat de echipele de intervenţie, iar în prezent se fac cercetări pentru stabilirea cauzei ce a dus la producerea acestuia.