Ce șanse are Traian Băsescu să câștige din nou Primăria Capitalei? Fostul președinte și-a depus candidatura

Ce șanse are Traian Băsescu să câștige din nou Primăria Capitalei? Fostul președinte și-a depus candidatura

Traian Băsescu este oficial candidatul PMP la Primăria Capitalei. Fostul președinte și-a depus, duminică, candidatura. El a spus că principalii săi contracandidaţi sunt candidatul PNL şi USR-Plus, Nicuşor Dan, şi candidatul PSD, actualul primar Gabriela Firea.

”Mi-am depus candidatura, sper că sunt îndeplinite toate condiţiile şi de acum la luptă politică”, a declarat Traian Băsescu, duminică, la ieşirea de la Biroul Electoral Municipal.

Fostul președinte a mai spus că principalii săi contracandidaţi sunt Nicuşor Dan şi Gabriela Firea. Întrebat de unde va rupe mai multe voturi dintre cei doi, Băsescu a spus răzând: “De la bucureşteni”.

”Nu am o analiză pe rupturi, dar am o analiză pe electorat. Şi vă pot spune că voi face peste 30 la sută în opţiunea de vot. Vom vedea dacă asta va fi suficient, dar voi face peste 30 la sută”, a spus Băsescu.

Băsescu a vorbit și despre principalele probleme ale Capitalei:“Au rămas la stadiul la care le-am lăsat. Am făcut contorizarea în mandatul meu, am modernizat şi automatizat cele 756 de puncte termice şi de atunci s-a ştiut că RADET-ul va intra în faliment odată cu contorizarea la scară de bloc. Nu s-a făcut nimic. Trebuiau aduse în spatele noilor puncte de termice centrale de cvartal”.