Ce avere are managerul Spitalului Victor Babeș! Vezi câți bani are Emilian Imbri în conturi și ce moștenire a primit

Ce avere are managerul Spitalului Victor Babeș! Vezi câți bani are Emilian Imbri în conturi și ce moștenire a primit

Medicul Emilian Imbri reprezintă una din cele mai autorizate voci care se exprimă în privința pandemiei de coronavirus.

Emilian Imbri ese manager la Spitalul Clinic de boli infecțioase și tropicale „Victor Babeș”. În această calitate, Imbri și-a depus declarația de avere, care datează din 11 iunie 2020. Din document reiese că Imbri deține un apartament în București, cu o suprafață de 80 metri pătrați, moștenit în 2011, și o mașină Citroen.

Imbri are aproximativ 100.000 de lei în conturi și nu figurează cu datorii la bănci. Managerul de la Victor Babeș nu mai are alte bunuri pe numele său. La rubrica veniturilor anuale, valabile pentru anul 2019, Emilian Imbri a completat că a încasat 163.625 de lei ca manager, ceea ce înseamnă că a avut un salariu lunar de 13.635 lei (aproximativ 2.800 de euro).

Medicul a vorbit recent despre cum vede evoluția pandemiei de coronavirus. „Eu mă aştept să mai crească cifrele cam după două-trei săptămâni de la începerea şcolii, şi este normal să crească. Dar nu am chiar aşa mari temeri că se va ajunge la 2.000 de cazuri pe zi cum văd specialiştii. Pentru că acest virus produce ceea ce niciun alt virus nu e capabil, în corpul uman. Este ceva îngrozitor de răutăcios acest virus. Şi cred că va mai dura până vom avea vaccin.”, a declarat Imbri.

„Ca atare, o vaccinare cu o imunizare în masă ar putea să ajute în timp. Cam trei-patru ani de aici înainte mai avem să fim atenţi faţă de acest virus.Nu ştiu dacă o să scape careva neîmbolnăvit. Nu trebuie să ne sperie boala, ci faptul că nu ştim câţi vor rezista complicaţiilor pe care acest virus le determină în organism. Şi pe care încă nu le ştie nimeni întru totul. Până acum sunt doar câteva lucruri ştiute şi care sunt cam de speriat, ca să zic aşa”, a mai spus Emilian Imbri.