Caz neașteptat: bărbat găsit împușcat într-o mașină. El avea o plagă la nivelul gâtului

Caz neașteptat: bărbat găsit împușcat într-o mașină. El avea o plagă la nivelul gâtului

Un bărbat, din Neamț, a fost descoperit cu o plagă împuşcată în gât, într-o maşină din Roman. Lângă trupul neînsuflețit s-a găsit și o armă.

Un bărbat a fost găsit, marţi seară, cu o plagă împuşcată în gât, într-o maşină din Roman. Lânga cadavrul bărbatului a fost găsită o armă.

Oamenii legii au declarat că, din primele cercetări, pare că bărbatul s-a sinucis, cu o armă de foc deţinută legal.

„În această seară, în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat se află decedat într-un autoturism, în municipiul Roman. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 30 de ani, din Roman, care prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul gâtului”, a transmis, marţi seară, IPJ Neamţ.

Echipajul Serviciului de Ambulanţă deplasat la fața locului a confirmat decesul victimei. Polițiștii au identificat și arma.

„În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ se află la faţa locului în vederea efectuării cercetării la faţa locului şi stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul”, a mai transmis Poliţia Neamţ.

Cadavrul omului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.