Caz fără precedent în România. Luare de ostatici, doi oameni au murit. Poliția l-a împușcat pe agresor

Caz fără precedent în România. Luare de ostatici, doi oameni au murit. Poliția l-a împușcat pe agresor

Situație fără precedent în România, la Onești, unde a avut loc o sechestrare de persoane, soldată în cele din urmă cu decesul celor doi captivi și cu o intervenție în forță a poliției.

Un bărbat de 67 de ani din Oneşti a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti, judeţul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat. Ambele victime au murit, una în apartament, cealaltă la spital.

Poliţiştii au intervenit în forţă şi l-au împuşcat pe agresor, acesta fiind rănit.

Luare de ostatici în România! Doi bărbați tocmiți să execute niște lucări la un apartament din Onești au fost uciși de un bărbat de 67 de ani care, pare-se, a fost proprietarul acelei locuințe. Potrivit Desteptarea.ro, bărbatul pierduse locuința în urma unei executări silite, iar victimele ar fi fost plătite să renoveze apartamentul de către noul proprietar.

Criminalul îi sechestrase pe cei doi muncitori în apartament. Poliţiştii au intrat peste răpitor și l-au împușcat în picioare și în brațe.

Și Ziarul de Bacău transmite că individul sechestrase doi muncitori într-un apartament în care a locuit anterior şi din care a fost evacuat prin sentinţă judecătorească.

Bărbatul a ameninţat că îi va ucide pe cei doi muncitori, dacă decizia nu este revocată. Chiar el a sunat la 112 şi a anunţat incidentul.

Mai multe echipaje de poliţişti şi un negociator s-au deplasat la locul indicat, dar la scurt timp bărbatul i-a înjunghiat pe cei doi muncitori. Unul a murit în apartament, altul la spital.

Poliţiştii au intervenit în forță, iar agresorul a fost împuşcat, acesta fiind rănit și transportat la spital.

„În cursul acestei zile, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost sesizați că un bărbat, de 60 ani, din Onești, ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut. La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale”, a anunțat luni seara IPJ Bacău.
La scurt timp însă, bărbatul de 60 de ani i-a înjunghiat pe cei doi muncitori. Polițiștii au intervenit în forță, iar agresorul a fost împușcat în brațe și în picioare.

Au intervenit și medicii la fața locului însă nu i-au mai putut resuscita pe cei doi muncitori. Agresorul a fost transportat la spitalul din Onești.