Carmen de la Salciua a aparut in masina lui Alex Bodi si toata lumea i-a dat impreuna! Afaceristul s-a intors la Bianca, si ea…. Ce anunt face acum! Cuplu bomba! Da, iubeste din nou!

Carmen de la Salciua a aparut in masina lui Alex Bodi si toata lumea i-a dat impreuna! Afaceristul s-a intors la Bianca, si ea…. Ce anunt face acum! Cuplu bomba! Da, iubeste din nou!

Carmen de la Sălciua a fost atinsă din nou de Săgeata lui Cupidon? Celebra cântăreață i-a făcut pe fani să-și ridice mai multe semne de întrebare printr-un gest controversat. Iată despre ce este vorba!

De când s-a despărțit de Culiță Sterp, fanii așteaptă cu sufletul la gură ca frumoasa manelistă să se afișeze din nou la brațul unui alt bărbat. Carmen de la Sălciua le-a dat palpitații admiratorilor, căci a făcut un gest, în public, prin care părea că este din nou îndrăgostită.

De curând, Culiță Sterp a decis să nu se mai ascundă și le-a dezvăluit fanilor noua lor iubire. Faimosul artist a postat mai multe fotografii pe rețelele sociale cu o tânără domnișoară, extrem defrumoasă, fiind cea care i-a furat inima.

Carmen de la Sălciua nu a părut deloc afectată de cele postate de artist, ba din contră se afișează mai fericită și mai disponibilă ca niciodată. Nu o spunem noi, ci aparițiile manelistei din ce în ce mai sexy.

După ce i-a lăsat mască pe toți, fotografiindu-se goală în propria baie, Carmen de la Sălciua a revenit în forță cu o postare la fel de șocantă. Faimoasa artistă a postat pe contul său de Instagram o imagine cu ea în care a adăugat un sticker cu doi mâini unite, lucru ce a stârnit bănuieli în rândul admiratorilor.

Ba mai mult, cântăreața a postat și o melodie demnă de îndrăsgostiți cu niște versuri foarte siropoase. Carmen de la Sălciua, ai să le spui ceva fanilor?

„Iubește-mă și atât, în fiecare zi, în fiecare minut. (…) Viitorul nu există, dar îl facem noi”, sunt unele dintre versurile melodiei distribuite la InstaStory-ul artistei.