Care sunt caracteristicile celui mai puternic aer conditionat LG?

Care sunt caracteristicile celui mai puternic aer conditionat LG?

Daca vrei sa achizitionezi un aparat de aer conditionat LG, probabil cauti un model care sa dispuna de un nivel ridicat de performanta. Totusi, s-ar putea sa nu stii insa care sunt toate beneficiile oferite de un asemenea dispozitiv. Mai jos vei afla caracteristicile principale si informatii legate de costuri!

Cat de mare este debitul?

Majoritatea sistemelor de climatizare din gama LG au puterea cuprinsa intre 9.000 si 12.000 BTU. Acest interval este insa util doar pentru cei care detin spatii pana in 25 de metri patrati. Daca-ti doresti un model care sa acopere o incapere mare, ai nevoie de unul care sa aiba mai mult de 18.000 BTU.

Din fericire, cele mai performante modele LG din gama unui magazin online ca Vollmax au puterea de 30.000 BTU si sunt destinate spatiilor comerciale. Cu ajutorul aceluiasi debit, poate fi acoperita o suprafata de pana la 60 de metri patrati. In plus, nivelul de zgomot de la acest aer conditionat LG este setat la valorile de referinta, fara a fi afectat de schimbarea presiunii statice. Mai exact, exista 52 dB/minut pentru unitatea exterioara si de 37/35/34 db/minut pentru cea interioara. De asemenea, reglarea temperaturii se poate realiza prin intermediul telecomenzii din pachet.

Ce trebuie sa stii despre eficienta energetica?

Clasa energetica este A, compresorul fiind bazat pe tehnologia inverter. Spre deosebire de varianta clasica, nu mai este consumat la fel de mult curent. In schimb, racirea are loc cu o putere variabila, iar aceasta scade dupa ce se atinge rezultatul dorit.

In acest mod, se mentine un aer placut si nu mai apar intreruperi cauzate de procesul de pornire/oprire. Echipamentul este prevazut si cu un sistem central de comanda, care detecteaza defectiunile in orice moment.

aer conditionat LG

Cum se instaleaza acest model?

In general, un aer conditionat LG de tip duct se instaleaza odata cu construirea unei locuinte sau a unei cladiri. In aceasta etapa, traseul este proiectat de arhitect si se determina locatia conductelor in pereti. Unitatile de acelasi tip sunt apreciate in spatiile din domeniul HoReCa, precum si in alte tipuri de afaceri similare, unde este nevoie de o temperatura controlata pe parcursul anului. Ambele componente sunt legate intre ele, existand cutii de distributie in interior. Procesul de montaj poate avea loc chiar si in incaperile unde inaltimea nu permite construirea unui tavan fals.

Cat costa produsul?

Pretul unui model de aer conditionat LG UM30+UU30W este de 9.782,00 RON cu TVA inclus. Desi acesta poate parea o investitie mare, este necesar sa te gandesti la calitatea produsului si la avantajele obtinute pe termen lung. Un alt cost de luat in calcul este cel din etapa instalarii. Discuta cu un specialist pentru a putea determina care este acesta si de ce factori trebuie sa tii cont.

Ventilatorul cu lamele din plastic si carcasa de greutate redusa permit o demontare usoara si faciliteaza operatiile de service si intretinere. Garantia pentru acest aparat de aer conditionat LG este valabila timp de 3 ani de zile din momentul achizitiei, in raport cu termenii si conditiile producatorului. Asigura-te ca efectuezi igienizarea de cate ori este nevoie si vei putea prelungi durata de viata a produsului.