Când s-a născut medicii au RĂMAS CU GURA CĂSCATĂ și l-au BĂGAT REPEDE într-o PUNGĂ, nu mai întâlniseră AȘA CEVA! Timp de 12 ani și-a AȘTEPTAT MOARTEA! E INCREDIBIL ce au fost OBLIGAȚI să facă PĂRINȚII lui pentru a-l AJUTA! Uite ce s-a întâmplat cu acest CAZ UNIC

Când s-a născut medicii au RĂMAS CU GURA CĂSCATĂ și l-au BĂGAT REPEDE într-o PUNGĂ, nu mai întâlniseră AȘA CEVA! Timp de 12 ani și-a AȘTEPTAT MOARTEA! E INCREDIBIL ce au fost OBLIGAȚI să facă PĂRINȚII lui pentru a-l AJUTA! Uite ce s-a întâmplat cu acest CAZ UNIC

David Vetter este un băiețel cu o soartă tragică, cazul lui medical i-a uimit pe medici și a provocat foarte multe probleme etice.

Familia Vetter a fost o familie de creștini exemplari, însă care suferea de boli genetice. Fiul mai mare al soților Vetter a murit la vârsta de 7 luni din cauza unei boli rare numită SCID. Pericolul imens al acestei boli pentru viața omului constă în faptul că persoanele care suferă de SCID nu au imunitate, astfel încât pot muri din cauza unei simple răceli ori zgârieturi. În medie cu această boală se naște 1 copil din 100.000, scrie Perfect Media.

p1

Singura șansă de a salva de la o moarte sigură un nou-născut care suferă de această maladie este transplantul de măduvă. Un donator posibil pentru copilul soților Vitter era chiar fetița lor, de aceea soții au decis să mai facă un copil. Medicii le-au dat garanții părinților și le-au spus că până la operația de transplant copilul va putea trăi izolat într-o cameră sterilă de polietilenă. Însă nimeni nu s-a gândit că măduva osoasă a fetiței ar putea să nu fie bună pentru transplant!

p2

Poate părea incredibil, dar copilul născut nu era compatibil pentru transplant, iar băiețelul a fost obligat să își trăiască în continuare viața în camera de polietilenă și a fost botezat cu apă dezinfectată.

p8

Orice obiect care pătrundea în camera lui trebuia dezinfectat, de la alimente, la jucării. Ele erau supuse unui șoc termic, apoi erau aerisite timp de 1-7 zile pentru ca microbii să fie complet eliminați. Proprii lui părinți erau obligați să îl atingă doar cu mănuși prevăzute de camera lui specială.

p3

Conform Perfect Media, băiețelul începuse de la o vreme să devină depresiv și instabil psihologic. La vârsta de 4 ani el și-a găurit costumul de scafandru realizat de NASA cu un ac uitat de cineva. Doctorii au trebuit să-i explice pericolul de moarte al microbilor. După aceasta David a dobândit o fobie puternică față de microbi.

p4

Deși la început băiețelul nu a vrut să-l îmbrace, fiindcă credea că este plin cu microbi… Însă ulterior el l-a îmbrăcat și pentru prima dată în viață a putut ieși la plimbare și face mai mult de 6 pași într-o direcție. După aceasta NASA a publicat un articol despre experiența construirii unui asemenea tip de costum.

p7

Când David a împlinit 12 ani, medicii s-au decis să îi facă totuși transplantul deoarece credeau că trupul lui nu va mai respinge măduva surorii sale, părinții au fost împotrivă, dar în cele din urmă au cedat.

p5

Din păcate operația a avut un final tragic: în măduva osoasă a surorii lui David stătea ascuns virusul Epstein-Barr, ceea ce medicii nu știau. Acest virus îl are aproape fiecare om, însă sistemul imunitar nu-i permite să se dezvolte. Însă David nu avea sistem imunitar.

p6

După operație, mama lui David s-a putut atinge de el pentru prima dată în viață. David deodată a cerut să bea Coca-Cola, pe care o visa să o bea toată viața sa. În scurt timp doctorii au descoperit că în corpul lui David se dezvoltă câteva sute de tumori. A urmat coma, decesul și divorțul părinților.

p9

Sursa: Perfect Media