Bombă în showbiz! Sânziana Buruiană, din nou însărcinată! „Mă simt iubită, protejată și plină de speranță”

Bombă în showbiz! Sânziana Buruiană, din nou însărcinată! „Mă simt iubită, protejată și plină de speranță”

Veste bombă în showbiz! Sânziana Buruiana este din nou însărcinată! Vedeta a dezvăluit totul pe rețelele de socializare.

Un mesaj postat pe rețelele de socializare de Sânziana Buruiană a adus noua bombă în showbiz-ul autohton. Mai avem o graviduță în lumea mondenă! Este vorba chiar de ea! În rândurile scrise, Sânziana Buruiană a dat vestea și a mărturisit și cum se simte în această perioadă.

De asemenea, vedeta a menționat că Iza va fi cea mai fericită surioară, semn că micuța își dorea apariția unui nou membru în familie.

„Un suflețel mic a vrut să vină la noi cand nu ne asteptam, să o facă pe Iza cea mai fericită surioară, iar pe noi cei mai împliniți părinți”, așa a început Sânziana Buruiană confesiunea.

În continuare, vedeta a precizat că știe ce va urma și că e pregătită să o ia de la capăt.

„Știu exact ce va urma, cunosc greul cu care vine la pachet noua noastră viață, cunosc și împlinirea dincolo de cuvinte, le-am trăit la cote maxime și sunt pregătită să le iau de la capat. Poate nu din start, recunosc”, a mai spus Sânziana Buruiană.

Cum a reacționat când a aflat că este însărcinată
Vedeta a mai dezvăluit că, atunci când a aflat că este din nou însărcinată, s-a speriat puțin. Acum însă, simte teamă doar uneori.

„Dar mai mult mi-e drag, mi-e liniște, mi-e sufletul deschis. Nu ma grăbesc deloc, îmi place perioada asta, o ador! Mă simt iubită, protejată, plină de speranță și mai ales de răbdare… Lecția răbdării am învățat-o la prima sarcină și-mi vine firesc să o aplic acum!”, a spus Sânziana Buruiană.

Totodată, Sânziana Buruiană a mărturisit că „Doamne Doamne poate a hotărât că am pierdut prea mult în ultimii ani, două dintre cele mai dragi ființe și importante din viața mea au plecat la El, așa că mi-a trimis în schimb un îngeraș și îi mulțumesc pentru acest cadou minunat! Acum aștept să vad cine ma urmează”.