Avertismentul transmis de miliardarul Bill Gates legat de coronavirus

Avertismentul transmis de miliardarul Bill Gates legat de coronavirus

Miliardarul Bill Gates transmite un avertisment cumplit pentru întrega lume. „Toamna va fi mai rea decât vara”, a spus acesta.

Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, a declarat într-un interviu pentru Politico că toamna va fi mai rea decât vara când vine vorba de ,,romanul coronavirus”.

„Numerele sunt în creștere, iar asta a fost întotdeauna o șansă foarte bună ca pe măsură ce oamenii merg în interior și este mai rece, că vom vedea mai multă transmisie”, susține omul de afaceri american.

Bill Gates a spus că americanii au doar propriul lor comportament pentru a ajuta la reducerea răspândirii coronavirusului.

„Din păcate, avem o mulțime de mesaje rele despre aceste lucruri”, a mai afirmat acesta.

„Conformitatea măștilor din SUA este, de fapt, destul de săracă”, declară co-fondatorul Microsoft.

Bill Gates: „Dr. Fauci s-a ridicat deasupra așteptărilor”
Gates l-a lăudat și pe dr. Anthony Fauci, spunând că medicul s-a ridicat deasupra așteptărilor când vine vorba de răspunsul legat de coronavirus.

„Din fericire, Dr. Fauci s-a ridicat deasupra așteptărilor, vorbind despre măști și cele mai bune practice medicale, și astfel faptul că încearcă să-l submineze pentru un motiv oarecare este șocant.”, spune celebrul om de afaceri.

Bill Gates a mai declarat recent pentru CNBC că SUA a avut un răspuns slab la virus, în timp ce alte țări au „făcut foarte, foarte bine.”

„Conformitatea măștilor în Statele Unite este destul de slabă”, „Și totuși, problema costurilor si pierderilor survenite din cauza nepurtării măștii, necesită o intervenție”, a spus Gates