Acest BĂIEȚEL vrut să învețe să COASĂ în timp ce alți copii de vârsta lui se jucau. MOTIVUL pentru care a vrut să facă asta TE VA LĂSA MUT

Acest BĂIEȚEL vrut să învețe să COASĂ în timp ce alți copii de vârsta lui se jucau. MOTIVUL pentru care a vrut să facă asta TE VA LĂSA MUT

Un băiat de 12 ani din Australia a învățat să coasă pentru a face jucării cu care să înveselească copiii bolnavi din spitale.

Campbell Remess, din Hobart, Tasmania, a vrut să cumpere cadouri pentru copiii bolnavi, însă nu a avut destui bani pentru că provine dintr-o familie numeroasă. Așa că a învățat să coasă și a folosit mașina de cusut a mamei sale pentru a face jucării.


A început să facă acest lucru în urmă cu trei ani, iar de atunci s-a îmbunătățit permanent tehnica. Dacă la început făcea un ursuleț micuț în cinci ore, acum reușește să facă o jucărie în jumătate de oră.

Mama băiatului a declarat pentru SBS că băiatul iubește să facă asta și că ar sta încontinuu la mașină de cusut dacă ar putea. Remess spune că dacă oamenii ar fi mai buni unii cu alții, atunci lumea s-ar schimba.


Tatăl lui a fost diagnosticat cu cancer. Deși a trecut printr-o operație, există 80% șanse ca boala să reapară, așa că băiatul i-a făcut ursuleț de pluș care să-l ajute să treacă peste momentele grele. De arunci, a făcut pste 800 de ursuleți pentru copiii din spitale.

Fiecare jucărie este unică. Ideea lui i-a făcut pe oameni să doneze materiale și echipamente pentru ca el să poată face asta în continuare. Iar acum, odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, băiatul este mai ocupat ca niciodată.

Sursa