Atunci cand creezi un site pe un server de web hosting, exista numeroase unelte prin care poti face aceasta sarcina sa devina mai simpla. Totusi, fiecare optiune vine la pachet cu functii diferite, iar alegerea trebuie realizata in baza nevoilor personale. Iata 4 dintre cele mai populare solutii si beneficiile acestora!
Daca iti doresti o optiune diferita de WordPress, atunci Joomla ar putea fi exact ceea ce cauti. Acest CMS este unul de tip open–source, fiind scris in PHP. Brandul a fost destinat publicarii de continut prin intermediul bazelor de date SQL si exista un numar mare de module, precum si template-uri pentru fiecare situatie. Instalarea acestuia se poate realiza direct prin Softaculous cu un simplu click, setarile fiind prestabilite.
Sistemul poate fi destul de complex pentru incepatori, dar cei care au cunostinte in programare il vor aprecia. In cazul in care nu-ti place site-ul realizat, poti solicita oricand un design premium. Joomla are integrat un sistem de caching propriu pe serverul de web hosting. Este insa posibila si folosirea pluginurilor aditionale, precum Speed Cache sau JotCache.
Dezvoltarea Magento a inceput in anul 2007, prima lansare oficiala fiind in anul 2009. In acest moment, aceeasi platforma este utilizata de nenumarate branduri recunoscute la nivel international pentru magazinele online. Printre cele mai comune se enumera Samsung, Coca Cola, Ford, Lenovo si Nike. Aceasta solutie a fost destinata domeniului eCommerce si are posibilitati multiple de personalizare pe partea de front–end si back-end. De exemplu, sunt permise integrari cu diverse servicii de plata sau transport.
De asemenea, temele personalizate in serviciul de web hosting sunt adaptate dispozitivelor mobile si fac experienta vizitatorilor sa devina mai placuta. Magento se bucura de o comunitate numeroasa de intreprinzatori, dezvoltatori si programatori. Asadar, situatiile neprevazute pot fi gestionate rapid de membri si vei reusi sa readuci lucrurile la normal intr-un timp scurt. Poti gestiona inclusiv magazine online multiple sau sa le imparti pe regiuni, ceea ce face etapa de scalare sa fie mai eficienta.
Drupal este scris in limbajul PHP, insa utilizarea sa nu necesita cunostinte de acest tip. In schimb, sistemul este apreciat de scriitor, editori si administratori care nu-si doresc sa lucreze in HTML. Intreaga interfata poate fi gestionata prin editorul WYSIWYG, continutul fiind la fel de usor de adaugat precum intr-un document Word. Ai posibilitatea de a modifica butoanele meniului, precum si de a insera imagini sau link-uri ce fac formatarea sa fie mai simpla. Modulele se pot utiliza pentru calendar, captcha, Google Analytics si multe altele. Drupal este scalabil, fiind ideal pentru cei care isi doresc sa atraga un numar mare de vizitatori. Flexibilitatea sa il mai face sa fie apreciat de persoanele care isi doresc sa lanseze site-uri de membership.
Piata magazinelor online devine mai competitiva pe zi ce trece. Cu toate acestea, un astfel de business nu trebuie intotdeauna sa fie lansat cu investitii mari pe serverul de web hosting. OpenCart este o platforma eCommerce care iti permite sa vinzi produsele dorite in mod gratuit. Acest CMS este usor de utilizat si nu ai nevoie de cunostinte tehnice pentru a edita majoritatea optiunilor. Drept urmare, te poti concentra pe cresterea afacerii tale si vei economisi timp.