4 ani de la moartea Stelei Popescu. Cum arăta în tinerețe marea doamna a teatrului românesc

4 ani de la moartea Stelei Popescu. Cum arăta în tinerețe marea doamna a teatrului românesc

Au trecut patru ani de la moartea regretatei actrițe a teatrului românesc, Stela Popescu. Actrița, care a încântat de fiecare dată publicul cu talentul ei generații întregi, s-a stins din viață la 81 de ani, îndurerând o țară întreagă. Iată mai multe imagini cu marea doamă a teatrului românesc, din tinerețe!

Stela Popescu, marea doamnă a teatrului românesc, a murit pe 23 noiembrie 2017, cu doar o lună înainte de a împlini vârsta de 82 de ani.
Artista a suferit atac cerebral vascular, lăsând în urma sa o țară îndoliată. Rolurile memorabile, veselia, bucuria de a trăi și amintirea ei vor rămâne eterne în sufletele celor care au iubit-o pe partenera de scenă a lui Alexandru Arșinel.
Nimeni nu se gândea că actrița are probleme de sănătate.
Însă, la ultima apariţie publică, actriţa a avut un discurs incoerent şi a prezentat alte simptome specifice unui posibil accident vascular cerebral, dar cei prezenţi la eveniment nu au realizat ce se întâmplă.
Cum arăta Stela Popescu în tinerețe
Stela Popescu a realizat de-a lungul vieții cupluri celebre alături de Ştefan Bănică şi Alexandru Arşinel şi a reuşit să se menţină în topul celor mai iubiţi actori ai scenei teatrului românesc, timp de mai bine de jumătate de veac.

Iată cele mai frumoase poze din tinerețea actriței!

Au trecut 4 ani de când a coborat cortina vieţii pentru marea doamna a teatrului romanesc
În urmă cu patru ani, pe 23 noiembrie 2017 în jurul orei 15:40, Stela Popescu a fost găsită fără suflare, cu rană la cap, de către fiica adoptivă Doina Maximilian, căzută în interiorul casei de pe strada Alexandru Donici din București în care locuia. Astfel, după efectuarea autopsiei de către medicii legiști, s-a stabilit faptul că moartea actriței s-a produs în urma unui accident vascular cerebral masiv suferit cu mult timp înainte de a fi găsită de fiica acesteia.

Medicii legiști au sesizat faptul că, decesul a avut loc cu cel puțin 12 ore înainte. Stela Popescu a fost înmormântată cu onoruri militare lângă soțul ei, Mihai Maximilian, la Cimitirul Cernica.

Totodată, toate proprietățile, bunurile și banii i-au revenit Doinei Maximilian, fiica adoptivă a răposatei actrițe, pe care unii o acuză că a cam uitat de mama ei, al cărei loc de veci nu l-ar vizita prea des. Însă, la mormântul Stelei Popescu se află în permanență aprinse candele, aduse de admiratorii actriței.