Viorica de la Clejani, reacție șocantă după ce Margherita a fost prinsă drogată la volan! A aruncat cu o sticla de lapte într-o jurnalistă și a stropit cu furtunul!

Viorica de la Clejani, reacție șocantă după ce Margherita a fost prinsă drogată la volan! A aruncat cu o sticla de lapte într-o jurnalistă și a stropit cu furtunul!

Viorica de la Clejani este extrem de afectată de ceea ce se întâmplă cu fiica ei. În dimineața zilei de sâmbătă, 23 mai, Margherita a fost prinsă la volan după ce a consumat droguri.

Sâmbătă dimineața Margherita de la Clejani a fost protagonista unui accident rutier pe străzile Capitalei. Tânăra cântăreață a urcat la volanul mașinii sale și a lovit un alt autoturism care se afla parcat regulamentar. comportamentul dubios al fetei i-a făcut pe polițiști să o conducă la IML iar ea a fost testată pozitiv pentru heroină.

Atât Margherita cât și Ioniță de la Clejani, tatăl ei, neagă că fata ar fi fost sub influența substanțelor interzise, deși polițiștii au oferit un comunicat în acestă dimineață în care confirmau acest lucru.

Viorica de la Clejani este extrem de afectată de scandalul în care este implicată fiica ei. Cântăreața a avut o ieșire nervosă în timpul unei transmisiuni în direct. A ieșit la poartă și a arunat cu o sticlă de lapte în jurnalistă, apoi a început să stropească întreaga echipă cu un furtun cu apă.

Momentan Margherita s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru o perioadă de 30 de zile, conform declarațiilor făcute de tatăl ei, Ioniță de la Clejani. Mai mult, polițiștii au spus cp au deschis un dosar penal în acest caz și continuă cercetările. Afirmațiile autorităților au fost, însă, negate cu vehemntă de Ioniță de la Clejani.