Viorel a vrut să o lovească pe Vulpița, în direct:

Viorel a vrut să o lovească pe Vulpița, în direct:

Transformarea uluitoare a Vulpiţei a adus uraganul în casa familie Stegaru. Rochia crăpată pe o parte, unghiile şi genele aranjate la salon l-au făcut pe Viorel Stegaru să explodeze de nervi.

Supărat pe faptul că soția lui este mult prea sexy, Viorel a devenit un car de nervi și a explodat în direct, fiind la un pas de a o lovi pe Veronica. Acest lucru nu a fost acceptat de Mirela Vaida, care l-a dat imediat afară din emisiune.

„Viorel, ia ieși afară. Ieși acum afară, până număr la trei. Te rog să ieși acum afară! Să ne liniștim un pic”, i-a spus prezentatoarea lui Viorel, care s-a ridicat și a plecat imediat în camera de protocol.

În loc să se arate impresionat de transformarea spectaculoasă a Vulpiţei, Viorel s-a arătat dezgustat, ba chiar a început să amenințe prin platou. Se pare că bărbatul din Blăgești nu vrea să o vadă aranjată pe soția lui.

Viorel a explodat când a văzut-o pe Vulpița atât de sexy

În momentul în care a văzut-o pe Veronica în rochia mulată și roșie, Viorel a văzut roșu în fața ochilor și la propriu și la figurat! Mai mult decât atât, a trecut la amenințări fără precedent. Plin de nervi, bărbatul Veronicăi a spus că va sfâșia rochia și că îi va smulge genele false și unghiile. Prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, nu a suportat să audă astfel de cuvinte din partea bărbatului și a răbufnit.

„Asta e mutilare. Poate fi, Doamne ferește, caz penal. Vezi ce faci! Roagă-te ca astea să fie singurele păcate ale Veronicăi de acum încolo”, i-a spus Mirela Vaida lui Viorel, după ce l-a dat afară din emisiune.

Vulpița, ce transformare!

Veronica Stegaru se află în atenția telespectatorilor de peste patru luni. După nenumărate scandaluri care s-au lăsat cu lacrimi amare din partea soției lui Viorel Stegaru, iată că a venit ziua în care Vulpița a arătat un zâmbet sincer, de fericire. De ce? Ei bine, femeia din Blăgești a fost răsfățată așa cum nu credea că va fi vreodată, având în vedere situația ei înainte să apară constant la televizor, de către Sonia Trifan.

Vulpița a vizitat atelierul Soniei și a avut parte de o întreagă zi de relaxare și răsfăț, iar ce rezultatul final a întrecut orice imaginație. Machiată, coafată, cu manichiura făcută, cu gene și îmbrăcată într-o rochie spectaculoasă, așa a ieșit Vulpița de la atelier, transformată din cap până în picioare.

Însă, pe cât de frumoasă a fost Vulpița în acele moment, pe atât de nemulțumit a fost Viorel. Soțul Veronicăi a spus de la bun început că nu îi place ce vede și a refuzat până și să se uite spre soția lui.