E plecată de multi ani din România, și și-a făcut deja o bună rețea de fani în India, țara ei adoptivă. Indienii deja o iubesc și o consideră una de-a lor! Fosta prezentatoare a show-ului „Dansez pentru Tine” trăieşte de câțiva ani o frumoasă poveste de amor cu celebrul actor Salman Khan, și relaţia este una cât se poate de serioasă, dacă ţinem cont de faptul că, din dragoste pentru partenerul ei de viaţă, blondina și-a părăsit țara şi locuieşte, din 2013, în India.
Drept dovadă că presa Bollywoodiană o adoră pe românca noastră superbă este și clasamentul celor mai sexy indience, unde a fost inclusă și Iulia Vântur. Însă nu numai că a fost inclusă, ba chiar a fost plasată la loc fruntaș în topul realizat de publicația indiană Indian Pop Culture, jurnaliștii indieni având numai cuvinte de laudă despre ea: „Românca aceasta este o femeie foarte, foarte sexy. Prietena lui Salman Khan le are pe toate!”.
Printre tenismene, actrițe, modele și scriitoare indiene, care mai de care mai celebre, Iulia Vântur, care nici măcar nu e indiancă, ocupă locul 8 din 30, fiind „depășită” numai de un model și de actrițe foarte iubite din India.
În ceea ce privește o zi din viața ei obișnuită în India, Iulia a făcut un scurt popas la matinalul Smart FM, cu Marius Tucă și Marius Manole, unde a povestit, cu multă deschidere și detalii, următoarele:
„Mă trezesc şi la micul dejun, de fiecare dată mănânc papaya. Au şi o omletă indiană cu mult chili. Dar acolo unde mănânc eu, mâncarea nu e foarte picantă şi îi poţi ruga pe bucătari să nu facă mâncare picantă dacă nu vrei. Din păcate, mâine e Sărbătoarea luminilor – Diwali, şi eu nu sunt acolo. Mai am sală, fac pilates, apoi mă duc la întâlniri şi din nou pilates. Ei nu au cină. Au obiceiul să stea la taclale şi apoi mai beau un pahar de vin, iar apoi mănâncă înainte de a se culca. E ultimul lucru pe care îl fac înainte să meargă la somn. De obicei, gătesc acasă, dar dacă vreau să mănânc occidental, merg la restaurant şi îmi place să mănânc pui cu orez, lipie cu condimente, brânză cu spanac, peşte – fish curry, legume – lady fingers, care sunt foarte bune, date prin ulei, fasole păstăi. Condimentele folosite sunt curry, sare. Au şi vinul lor, se numeşte Sula. Folosesc apă de cocos – coconat water. Mi-am propus să beau în fiecare zi, mai ales că e cineva care vinde în faţa porţii, în India”, a povestit Iulia Vântur la Smart FM.