Soc in lumea mondena! Are coronavirus:

Soc in lumea mondena! Are coronavirus:

Marcel Pavel trece prin momente ingrozitoare! Barbatul s-a simtit ragusit si a pus raceala pe seama filmarilor pentru Te Cunosc de Undeva. Cu toate acestea, a ales sa isi faca un test pentru coronavirus. Din păcate, acesta a iesit pozitiv. Potrivit cancan.ro, artistul a fost luat cu izoleta seara trecuta si transportat de urgentă la spital. Cantaretului i se administreaza deja medicamente împotriva virusului.

Potrivit informatiilor aparute in presa, Marcel Pavel se simtea rau de cateva zile. Artistul a pus totul pe seama unei raceli, dar si-a facut testul pentru a nu isi pune familia in pericol. Initial, cantaretul afirma ca nu are febra. Din cauza aceasta a ajuns la concluzia ca trece printr-o gripa banala. Cu toate acestea, simptomele nu s-au ameliorat, lucru care l-a facut sa se teama pentru sanatatea celor din jur. Artistul a pus starile de rau pe care le prezenta pe seama diferenței mari de temperatură din camera în care stau artiștii și platoul unde se filmează TCDU.

„Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat Marcel Pavel pentru Click, inainte de aflarea rezultatului.

Cu cine a intrat in contact Marcel Pavel?

Familia artistului a intrat in izolare de la internarea artistului. Acestia si-au facut testul si asteapta rezultatele. Din pacate pentru cei cu care s-a intalnit, Marcel Pavel a avut o activitate intensa in ultima vreme. Acesta a lansat o melodie noua „Zâna mea frumoasă din poveşti“. Pentru promovarea cantecului a fost prezent la numeroase emisiuni tv, printre care Teo Show și Vorbeste Lumea. In acest caz, echipele emisiunilor la care a participat au fost expuse la virusul din China.

Nici colegii de la Antena 1 ai lui Marcel Pavel nu dorm linistiti. Cantaretul era concurent la Te cunosc de undeva. Filmarile emisiunii deja au inceput, asadar cantaretul a luat contact cu numeroase persoane. De la colega lui de scena, Monica Anghel, pana la ultimul cameraman, oricine poate fi suspect. De grija nu au scapat nici prezentatorii emisiunii, Cosmin Seleși si Alina Puscas. Juratii Andreea Balan, Aurelian Temisan, Cristi Iacob și Ozana Barabancea au fost si ei contacti ai lui Marcel Pavel. Ramane de vazut cum vor fi testele in cazul membrilor echipei TCDU.