Scene șocante între soții Stegaru! A apărut filmarea pe care Viorel o vrea ștearsă! Ce a putut să-i facă Vulpiței in dormilor

Scene șocante între soții Stegaru! A apărut filmarea pe care Viorel o vrea ștearsă! Ce a putut să-i facă Vulpiței in dormilor

Viorel a dat tot din casă! Fără nicio urmă de rețiere, bărbatul a spus toate secretele din dormitor. Iată cum își petrece nopțile alături de Veronica, atunci când nu se află în fața camerelor de filmat!

Chiar dacă acum pare că nu mai găsesc nicio cale spre împăcare, Veronica și Viorel au avut o relație foarte bună și când vine vorba despre intimitate. Asta susține bărbatul, fără nicio ezitare.

De curând, pentru că nu mai știa la ce măsură să apeleze pentru a o recuceri pe Veronica, Viorel a mers în vizită la consilier pentru a primi sfaturi în dragoste. Printre subiecte a fost discutată și intimitatea.

„Partea asta este echilibrată, da? Pentru că este importantă într-o relație. Face parte din nevoile alea de bază. Stau la baza consolidării relației noastre și această relație de intimitate trebuie să se bazeze pe afectivitate, nu pe un instinct animalic. Există afectivitate?”, l-a întrebat consilierul pe Viorel.

Potrivit spuselor bărbatului, viața lor intimă decurgea foarte bine, petrecându-și nopțile împreună deseori, în ipostaze incendiare. Viorel a spus că lucrurile s-au schimbat din acest punct de vedere până ce Veronica plecase de acasă, la un moment dat.

„Eu da, dar… Până acum a fost. (n.r. până a plecat Veronica)”, a spus Viorel.

În continuare, bărbatul a spus că el și Veronica urmează să împlinească 6 ani de căsătorie și că speră la câți mai mulți de acum încolo.

„Acum pe 24 facem 6 ani. Să mai fie încă 100 de acum înainte”, a spus Viorel.