Scandal halucinant între Nicolae Guță și Nicoleta Guță! Manelistul și-a amenințat fiica și a jignit-o ca la „ușa cortului”:

Scandal halucinant între Nicolae Guță și Nicoleta Guță! Manelistul și-a amenințat fiica și a jignit-o ca la „ușa cortului”:

Manelistul Nicolae Guță a ajuns la cuțite cu propria fiică, Nicoleta Guță! Artistul a jignit-o ca la ușa cortului și, mai mult de atât, a amenințat-o că nu o să mai cânte niciodată.

Deși în prezent au o relație extrem de bună și amândoi au cam îngropat securea războiului, acum câțiva ani, între Nicolae Guță și propria lui fiică, Nicoleta Guță, a izbucnit un scandal de proporții, care a zguduit lumea showbizului românesc, dar și pe cea a artiștilor.

Din cauza mariajului eșuat al Nicoletei Guță cu Andrei Căldăraru, Nicolae Guță și-a ieșit din minți și nu a mai ținut cont de nimic. În urmă cu câțiva ani, manelistul și-a amenințat propria fiică, spunându-i că nu o să mai cânte niciodată. Mai mult, artistul ar fi jignit-o ca la ușa cortului. Dezvăluirile șocante au fost făcute chiar de către Nicoleta, în urmă cu ceva timp, la emisiunea „Acces Direct”, acolo unde a povestit, cu lacrimi în ochi, despre degradarea relației cu tatăl său.

De ce s-a enervat Nicolae Guță, pe Nicoleta Guță

În urmă cu ceva ani, pe vremea când Nicoleta Guță era căsătorită cu Andrei Căldăraru, manelista a cunoscut un bărbat pe rețelele de socializare, pentru care ar fi vrut să pună stop căsniciei. Acest lucru l-a înfuriat la culme pe Nicolae Guță, care nu a avut nicio reținere să-și jignească fiica și să-i spună că nu mai are voie să cânte, să-i poarte numele sau să se mai asocieze vreodată cu termenul „Guță”.

Anii au trecut, iar cei doi au îngropat demult securea războiului. Acum, pare că relația dintre ei este una normală, căci cei doi se înțeleg foarte bine.