Denisa Răducu a fost din nou externată și continuă recuperarea acasă, după mai multe tratamente testate la recomandarea specialiștilor din spital.
Mătușa Denisei a făcut câteva declarații, prin telefon, la un post de televiziune. Femeia a recunoscut că nepoata ei abia se atinge de mâncare, iar acest lucru îi slăbește și mai tare organismul.
Ceea ce este și mai grav este faptul că Denisa mănâncă alimente mai puțin potrivite stării ei de sănătate, alimente lipsite de nutrienți.
„Astăzi a mâncat ciorbă de legume, brânză topită, foarte, foarte puțin”, a declarat mătușa Denisei.
Brânza topită este un aliment gustos, dar ea este cunoscută drept o adevărată otravă pe care o găsim la rafturi în magazine.
Făcută din resturi de brânzeturi și îmbogățită cu numeroși aditivi, brânza topită abundă în E-uri, apă și grăsime.
Este binecunoscut faptul că E-urile din alimente sunt responsabile de apariția cancerului, alergiilor, dereglărilor hormonale, dar și a tulburărilor hepatice, iar un astfel de produs ar trebui să lipsească cu desăvârșire din alimentația oricărui om, mai ales a celor bolnavi, cu imunitatea scăzută.
Sursa: wowbiz.ro