Rafaelo a revenit în viața Vulpiței. Propunerea care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. De data asta vrea să o facă în trei

Rafaelo a revenit în viața Vulpiței. Propunerea care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. De data asta vrea să o facă în trei

Celebrul artist Rafaelo a revenit în viața Vulpiței, de data aceasta cu o propunere care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Rafaelo nu a putut să stea foarte mult timp departe de Vulpița și a revenit în viața acesteia cu o propunere de zile mari. După ce au rupt topurile muzicale cu piesa lansată în urmă cu câteva săptămâni, Rafaelo vrea să dea lovitura din nou. Dar ce propunere i-a făcut Veronicăi? Surprinzător sau nu, artistul își dorește de data asta să colaboreze și cu Viorel. Mai exact, să lanseze o piesă în trei.

Rafaelo a revenit în platoul emisiunii prezentată de Mirela Vaida și le-a propus soților Stegaru să facă împreună o nouă melodie, și spre uimirea tuturor, cei doi au acceptat propunerea cu zâmbetul pe buze. Mai mult decât atât, se pare că piesa a fost și întregistrată, iar videoclipul filmat, și în curând vor lansa marele hit.

Cu toate că Vulpița nu a avut o stare tocmai bună în ultima perioadă, în condițiile în care certurile cu soțul ei continuă și acum, Rafaelo a reușit să îi readucă zâmbetul pe buze tinerei din Blăgeșt. Dar asta nu e tot! Chiar dacă pare greu de crezut, și Viorel a fost extrem de entuziasmat de noua colaborare.