Prognoza meteo pentru luna noiembrie. Temperaturi din ce în ce mai scăzute

Prognoza meteo pentru luna noiembrie. Temperaturi din ce în ce mai scăzute

Meteorologii au anunțat marți prognoza pentru pentru luna noiembrie. Temperaturile vor fi din ce în ce mai mici, iar probabilitatea precipitațiilor este scăzută, cu excepția regiunile centrale și nord-estice.

Săptămâna 2 – 9 noiembrie

Temperaturile vor fi în general apropiate de cele specifice pentru acestă perioadă, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile sud-vestice și nordice. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării. Excepție vor face regiunile centrale și nord-estice, unde local cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 9 – 16 noiembrie

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 16 – 23 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi deficitar, pe întreg teritoriul României.

Săptămâna 23 – 30 noiembrie

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, cu o tendință ușor deficitară, în regiunile sudice.