Prima reacție a Poliției după ce Jador și Mario Fresh au fost rupți cu bătaia:

Prima reacție a Poliției după ce Jador și Mario Fresh au fost rupți cu bătaia:

Reprezentanți ai Poliției din Constanța au făcut public un comunicat în legătură cu scandalul violent în care au fost implicați Jador, Mario Fresh, Alexia Eram și un adolescent de 16 ani, care este cameramanul artiștilor. “Ginerele” Andreei Esca și Remus Ionuț Dumitrache, așa cum se numește în buletin fostul concurent de la “Puterea Dragostei”, au fost rupți cu bătaia în fața unui local de pe litoral. Șase agresori i-au lovit cu bestialitate, iar oamenii legii au oferit informații despre aceștia.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că scandalul din zorii acestei zile ar avea legătură cu un conflict pe care Jador l-ar fi avut într-un club de la malul mării în noaptea de vineri spre sâmbătă. Atunci, cântărețul s-ar fi certat cu un alt client al localului în legătură cu o notă de plată. Iar azi-dimineață, “i-a fost servită o notă de plată” lui, dar și lui Mario Fresh și cameramanului de 16 ani care era cu ei. La bătaie a asistat și Alexia Eram care a declarat în fața anchetatorilor că unul dintre atacatori ar fi spus la un moment dat: “Aduceți săbiile din mașină!”.

Conform polițiștilor constănțeni, cei șase bătăuși nu au fost încă identificați, însă, se fac cercetări intense.

“Astăzi, în jurul orei 04.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în zona unui club ar fi avut loc un conflict. Polițiștii au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte două persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului.

La fața locului nu a fost necesară intervenția ambulanței. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției stațiunii Mamaia, unde au depus plângere. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au transmis polițiștii constănțeni, relatează publicația Gândul.