Prima imagine cu Alexandre Eram după ce a scăpat de coronavirus! Andreea Esca și soțul ei au fost în vacanță la Porumbacu de Sus

Prima imagine cu Alexandre Eram după ce a scăpat de coronavirus! Andreea Esca și soțul ei au fost în vacanță la Porumbacu de Sus

Soțul Andreei Esca a fost infectat cu coronavirus, dar s-a refăcut după un tratament revoluționar cu plasmă.

Știrista Andreea Esca, soțul ei și băiatul lor au traversat clipe cumplite acum câteva săptămâni, după ce au fost infectați cu noul COVID 19. După o perioadă în care a preferat tăcerea, celebra prezentatoare a recunoscut apoi că familia ei a contractat virusul, declarând că soțul ei a avut cea mai severă formă de manifestare, fiind necesar un tratatemnt revoluționar cu plasmă.

”Problema în cazul soțului meu… S-a întâmplat mult mai grav. Ceea ce i s-a întâmplat lui a fost o mare surpriză. Alex, care este un bărbat de 50 de ani, care nu fumează, care face sport, care a dus o viață ordonată, a făcut cea mai gravă formă.
M-a sunat fiul meu și mi-a spus «Mamă, să știi că pe tata l-au dus la ATI». Nu înțelegeam, nu puteam să cred. Nu înțelegeam cum a putut ceda așa organismul lui. Plămânii au fost extrem de afectați. Organismul a reacționat violent și foarte repede a ajuns la Terapie Intensivă.”, a recunoscut Esca.

Acum, toată familia prezentatoarei tv și-a revenit din punct de vedere medical, Esca reluându-ți locul la pupitrul știrilor, în timp ce recuperarea lui Alexandre este evident mai dificilă. Tocmai pentru a se relaxa împreună, Esca a plecat cu familia la domeniul ei din Porumbacu de Sus, postând recent o fotografie în care, pe fundal, în curtea casei tradiționale, se poate observa și Alexandre, echipat regulamentar cu mască de protecție.