Nicolae Ciucă este propunerea de premier a PNL. A fost votat în unanimitate Biroul Executiv al partidului

Nicolae Ciucă este propunerea de premier a PNL. A fost votat în unanimitate Biroul Executiv al partidului

La 16:00 este programată o întâlnire cu PSD, la care va prticipa şi Nicolae Ciucă, urmând să fie discutată împărţirea ministerelor.

Ministrul interimar al Apărării Nicolae Ciucă a fost propus şi votat de Biroul Executiv al PNL pentru funcţia de premier, cu unanimitate de voturi, a precizat News.ro.
Decizia a fost anunţată oficial de Rareş Bogdan şi de Gheorghe Flutur, dar propunerea a aparţinut liderului PNL Florin Cîţu.

Gheorghe Flutur a precizat că votul pentru Ciucă a fost unanim şi că propunerea a fost a lui Cîţu.
La ora 16:00 este programată o întâlnire cu PSD, la care va prticipa şi Nicolae Ciucă, urmând să se discute împărțirea ministerelor.

„Din multiple motive ce ţin de rigurozitate, cunoaşterea statului român, de momentul actual şi datorită capacităţii sale manageriale pe care a reuşit să şi-o demonstreze ca Şef de stat Major al Armatei Române”, a explicat Rareş Bogdan raţiunile desemnării lui Ciucă de către PNL.

Gheorghe Flutur a ținut să explice că a renunța la numirea preşedintelui partidului ca premier demonstrează capacitatea partidului de a înţelege că mai importantă e ţara decât un om, conform news.ro.
”Eu cred că trebuie observat inclusiv la preşedintele Florin Cîţu această atitudine pragmatică şi sinceră de a merge mai departe”, a afirmat el.