Motivul pentru care merită să joci zilnic ponturi cu cotă 2 la pariuri sportive

Motivul pentru care merită să joci zilnic ponturi cu cotă 2 la pariuri sportive

Uită tot ce știi despre pariuri sportive și învață să joci ponturi cu cotă de 2 pentru a avea succes pe termen mediu și lung.

Vizezi câștigul imediat? Vrei să dai lovitura peste noapte? Joci 2 lei pe bilet și vrei să nimerești 15 ponturi pe același bilet? Dacă vei răspunde afirmativ la aceste întrebări, înseamnă că nu faci bine ce faci. Pariurile sportive nu sunt făcute să-i îmbogățească pe oameni, ci să le furnizeze adrenalină celor pasionați de sport și să le dea de muncă celor care doresc să trăiască din asta.

Pun pariu că nu ai o evidență clară a ponturilor jucate și a rezultatelor financiare survenite din pasiunea ta: pariurile sportive. Jucând ponturi cota 2 vei avea aproximativ 50% șanse de câștig la fiecare pariu plasat. Dacă vei câștiga 51% dintre biletele jucate, balanța ta va fi una pozitivă, atâta timp cât vei juca zilnic o sumă fixă de bani. Ți se pare atât de greu? Nu cred că ți se pare, însă probabil că nu te mulțumește nici potențialul câștig.

Supraviețuirea

Experții în pariuri sunt de părere că primul lucru pe care trebuie să-l facă un parior care vizează succesul este să nu se mai gândească la câștig, ci la evitarea golirii băncii de care dispune. Piatra de temelie a oricărui parior iscusit este strategia de money management. Fără o gestiune bine-gândită a bugetului și a mizelor jucate, un parior poate să piardă chiar dacă per ansamblu, calitatea ponturilor sale este una foarte bună. De aceea, pentru începători, sunt de evitat strategiile ce presupun mize progresive.

Specializarea

cota2

Datoria pariorilor care doresc să realizeze profit și nu doar să se distreze este să se specializeze pe anumite sporturi, campionate și chiar pe anumite echipe sau sportivi, pentru a putea stabili cât mai multe ponturi bine-documentate. Abordarea pierzătorilor este tocmai inversă: aceștia joacă zilnic tot felul de pariuri ciudate, din sporturi și competiții care le sunt străine și speră să aibă șanse reale de câștig. Cu cât vom răsfoi mai multe surse avizate, vom putea observa că stilul de joc precaut și disciplina îi caracterizează pe cei care trăiesc din pariuri.

Disciplina

Nu oricine poate trăi din pariuri. Această frază poate că îi va deziluziona pe unii pasionați, însă este reală. Cei care nu-și pot controla impulsurile în momentele cheie nu fac casă bună cu pariurile sportive. Atunci când sunt pe val și câștigă, pariorii au senzația că sunt invincibili și cred că pot câștiga exponențial mai mult în următoarele momente, lucru care duce la creșterea mizelor în mod total greșit.

Interesant este că un lucru similar se produce și atunci când pariorii traversează o serie negativă de rezultate: măresc miza, cu gândul de a recupera cât mai repede pierderile ghinioniste. În realitate, ghinionul și norocul există numai pentru pariorii amatori, deoarece profesioniștii anihilează acești factor prin intermediul stilului de joc controlat ce depinde de rezultatele obținute pe termen lung și nu de forma de moment, care fluctuează într-o manieră imprevizibilă pentru orice parior.

Recomandarea profesioniștilor

Sfatul specialiștilor pentru pariorii români este următorul: Jucați zilnic cote de 2, plasând aceeași miză, iar aceasta să nu depășească mai mult de 4% din banca voastră alocată pariurilor. La sfârșitul lunii, trageți linie și comparați-vă rezultatele cu ce ați obținut înainte. Mult succes și baftă cât cuprinde!