Monica Melencu, primele declaraţii după ce fiica sa ar fi fost găsită în Italia. Ce spune după ce a văzut filmuleţul cu Luiza. „O întreabă cineva dacă ea e fata de la TV”:

Monica Melencu, primele declaraţii după ce fiica sa ar fi fost găsită în Italia. Ce spune după ce a văzut filmuleţul cu Luiza. „O întreabă cineva dacă ea e fata de la TV”:

Monica Melencu, mama Luizei, a ajuns de la agonie la extaz, după ce Alexandru Cumpănaşu a anunaţat-o că fata sa ar fi fost găsită. Monica Melencu a făcut şi primele declaraţii după ce adolescenta ar fi fost filmată pe străzile din Italia.

Monica Melencu are parte de cele mai bune veşti din ultima perioadă. Fata sa, dispărută de jumătate de an, ar fi fost văzută şi filmată în Italia. După ce Alexandru Cumpănaşu a anunţat într-un live pe Facebook că Luiza Melencu este în viaţă, mama ei a oferit primele declaraţii la Antena 3.

Femeia a povestit că a văzut înregistrarea într-un apel video, iar la prima vedere pare a fi fiica sa. Monica Melencu nu poate confirma cu exactitate dacă este Luiza, însă la prima vedere trăsăturile par să indice că este vorba despre fiica sa. Monica Melencu a precizat că, într-adevăr, fata din filmuleţ era foarte machiată şi avea altfel părul, însă schimbarea ar fi fost făcută în acest timp. De altfel, femeia a precizat că fata din filmuleţ părea că practică prostituţie, iar doi bărbaţi români ar fi oprit la ea. După ce, iniţial, a vorbi în italiană, apoi fata a vorbit în română şi chiar ar fi fost întrebată de cei doi cât are tariful, dar şi dacă ea este tânără de care se vorbeşte la televizor.

„Am văzut filmuleţul, are multe trăsături ca cele ale Luizei. Luiza a fost în Italia, ştie italiană. Vă daţi seama că acolo sunt machiate şi vopsite. Fata vorbeşte, o întreabă cineva de preţ. Vorbeşte în italiană şi apoi în română. O întreabă ceva de genul, „tu eşti fata care a apărut la televior?”. Pare că e la prostituţie acolo. Bărbaţii o întreabă cât este tariful şi ea spune că este 30 de euro”, a spus Monica Melencu pentru Antena 3.