Masinile de cuburi de gheata, „ingredientele” care mai domolesc din canicula!

Masinile de cuburi de gheata, „ingredientele” care mai domolesc din canicula!

Vara nu a inceput tocmai promitator, luna iunie fiind dominata mai degraba de instabilitate termica decat de canicula. Cu toate acestea, iulie pare sa fi intrat pe un fagas normal, iar august se anunta si el dogoritor. In conditiile date, daca detineti ori administrati un bar, pub, club, restaurant sau orice alt tip de unitate de alimentatie publica, trebuie sa va asigurati ca aveti la indemana toate solutiile pentru a oferi clientilor dumneavoastra o experienta racoritoare, la propriu. Una dintre cele mai inspirate variante este achizitionarea unei masini de cuburi de gheata, intrucat puteti fi sigur ca paharele de cocktail, frappe, shake si alte bauturi care necesita un astfel de „tratament” vor fi comandate non-stop.

Un furnizor cu o experienta indelungata, precum Fresco Expert, care sustine inca din anul 1992 geniul in bucatariile profesionale din Romania, va ofera numeroase modele de masini cuburi gheata. Acestea provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, ceea ce le garanteaza fiabilitatea, usurinta in utilizare, durata indelungata de viata, dar si un consum relativ redus de energie electrica, raportat la productivitatea lor. Respectivele masini au diferite forme si capacitati, functioneaza pe aer sau apa si pot produce inclusiv fulgi de gheata, de o calitate ireprosabila. Nu in ultimul rand, ele presupun cheltuieli de intretinere reduse si sunt destinate unei functionari intensive, adaptate programului localului dumneavoastra, care, mai ales in zilele de weekend sau in mijlocul sezonului estival, se poate prelungi pana tarziu in noapte.

masini cuburi gheata

Fara alte introduceri, iata, in continuare, cateva modele de astfel de echipamente din oferta furnizorului sus-numit, alaturi de principalele lor caracteristici si specificatii tehnice, dar si de pret, in functie de bugetul de care dispuneti, preferintele dumneavoastra si nevoile business-ului pe care il gestionati:

Masina de cuburi de gheata (productivitate 22 kilograme in 24 de ore) – pret 2.937 de lei

Tip racire: aer / Dimensiuni: 35,5×43,5×59 de centimetri / Greutate: 27,5 kilograme / kW electric: 0,4 / Temperatura ambientala: +43 de grade Celsius / Gaz refrigerant: R290 / Capacitate de stocare: 4 kilograme;

Masina de cuburi de gheata (productivitate 46 de kilograme in 24 de ore) – pret 5.260 de lei (redus de la 6.092 de lei)

Tip racire: aer / Dimensiuni: 50x58x91 de centimetri / Greutate: 56 de kilograme / kW gaz: 0,5 / Gaz refrigerant: R452A / Capacitate de stocare: 25 de kilograme;

Masina de cuburi de gheata (productivitate 130 de kilograme in 24 de ore) – pret 10.548 de lei

Tip racire: aer / Dimensiuni: 88x76x121 de centimetri / Greutate: 102 kilograme / kW electric: 1,250 / Temperatura ambientala: +43 de grade Celsius / Gaz refrigerant: R290 (145 de grame) / Capacitate de stocare: 65 de kilograme;

Masina de cuburi de gheata (productivitate 155 de kilograme in 24 de ore) – pret 11.079 de lei

Tip racire: aer / Dimensiuni: 91x61x94 de centimetri / Greutate: 118 kilograme / kW electric: 1,4 / Temperatura ambientala: +43 de grade Celsius / Gaz refrigerant: R452A (700 de grame).

Toate produsele enumerate mai sus dispun de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera).