Iulia Vântur, primele declarații despre SARCINĂ! Vedeta a făcut marele anunț, după ce s-a mutat cu Salman Khan

Iulia Vântur, primele declarații despre SARCINĂ! Vedeta a făcut marele anunț, după ce s-a mutat cu Salman Khan

Iulia Vântur are o relație discretă, dar foarte frumoasă, cu marele star de la Bollywood, indianul Salman Khan, pentru care s-a mutat în India.

Deși Salman Khan este cu 15 ani mai în vârstă decât ea, fosta prezentatoare TV Iulia Vântur nu pune deloc preț pe acest aspect și pare că este o femeie extrem de liniștită și fericită- în fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare, radiază!

În 2012, acum opt ani, Iulia Vântur și-a părăsit țara natală, lăsând în urmă familia și prietenii, pentru a se muta în India, țara sa adoptivă. A făcut acest pas pentru omul de care este îndrăgostită, marele star de la Bollywood, Salman Khan. Totuși, deși este o femeie fericită și împlinită, Iulia are în continuare câteva dorințe pecare le vrea îndeplinite, una dintre acestea fiind cea de a deveni mamă.

Foarte aproape de aniversarea frumoasei vârste de 40 de ani, Iulia Vântur a acordat un interviu jurnaliștilor de la VIVA! în care a discutat despre detalii intime, precum căsnicia și posibilitatea de a deveni mamă. Mai mult decât atât, iubita lui Salman Khan a mărturisit că s-a maturizat foarte mult și că fiecare deceniu din viața sa, a marcat o perioadă de însușire a unor noi cunoștințe.

“Mă gândesc ca la o nouă etapă. De la 20 la 30 de ani am experimentat. De la 30 la 40 am învățat, am evoluat, m-am transformat. Mă gândesc că până la 40 am acumultat, că am discernământ să-mi fac o selecție a lucrurilor cu adevărat importante pentru mine și să mă bucur de ele. De la 40 de ani investesc eficient fiecare minut din viața mea. Viața costă timp,” a povestit Iulia Vântur, pentru sursa citată.

Totodată, fosta prezentatoare TV a discutat și despre căsătorie, despre faptul că nu își dorește neapărat să facă acest pas, dar și despre presiunea pe care familia și cunoscuții o puneau pe umerii săi, în ceea ce privește momentul în care se va îmbrăca în rochie de mireasă. Dacă la nuntă nu se mai gândește, Iulia Vântur a dezvăluit faptul că își dorește să devină mamă.

“După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: «Mă vreți doar căsătorită sau fericită?». A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc. Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!” a continuat Iulia Vântur.