Irinel Columbeanu a sărăcit și nu mai umblă în cercuri selecte. Iată cum a fost surprins la o terasă. Se vede că nu mai are bani deloc:

Irinel Columbeanu a sărăcit și nu mai umblă în cercuri selecte. Iată cum a fost surprins la o terasă. Se vede că nu mai are bani deloc:

Irinel Columbeanu nu se mai bucură de aceeași notorietate ca altă dată, mai ales de când averea sa s-a dus pe apa sâmbetei. El a fost surprins de paparazzi Tacataca la o terasă modestă din Capitală, împreună cu niște prieteni.

Dacă odinioară putea fi văzut numai în cluburile de fițe din Capitală, Irinel a ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament cu două camere dintr-un cartier de la marginea Bucureștiului și să conducă o mașină pe care și-a cumpărat-o la mâna a doua. Nici și ieșirile sale cu prietenii nu mai sunt ca în vremurile bune.

Și revenind la prietenii din prezent, Irinel Columbeanu se afla la terasă cu amicii săi, printre care se numără și Ion Boschet. Ionel Cojocea, cunoscut în lumea mondenă sub numele de Ion Boschet, a devenit faimos în urmă cu mulți ani, după ce a fost surprins lovind-o pe vedeta de televiziune Andreea Spătar, fosta lui iubită.

Pentru ieșirea la terasă, Irinel Columbeanu a ales o ținută normală, departe de aparițiile sale foarte bine studiate și foarte elegante din urmă cu ani. Acesta a purtat o pereche de bermude și un tricou de culoare albastră.

Rămas fără bani, Irinel Columbeanu i-a cerut un împrumut Monicăi! Ce răspuns i-a dat fosta soție

Ai grija cum te comporti cu oamenii din jur cand urci, caci tot ei vor fi acolo atunci cand vei coborî. Acest lucru i se aplica de minune lui Irinel Columbeanu, care din mare milionar a ajuns sarac lipit.

Irinel Columbeanu, azi bogat, mâine sărac. Fostul milionar în euro s-a bucurat ani buni de un stil de viață luxos și atrăgea roiuri de oameni în jurul lui.
Astăzi, afaceristul a ajuns să ia măsuri drastice pentru supraviețuire.

După ce a renunțat la vila din Izvorani, Irinel s-a mutat o perioadă într-un apartament din Cosmopolis, însă de curând s-a văzut nevoit să se mute de acolo, după ce figura cu o datorie de 1800 de lei la întreținere.

Irinel Columbeanu a suferit cea mai mare pierdere atunci când a făcut un împrumut uriaș de 5.1 milioane de euro, pentru a investi în „columbeanit”, un material de construcții inventat de el, însă care s-a dovedit a fi un eșec financiar.

Irinel a pierdut zeci de terenuri atunci pentru împrumutul cu care garantase inclusiv cu casa, iar stilul lui de viață a ajuns acum de nerecunoscut, potrivit click.ro.

Mai mult, dacă înainte se lăuda cu Rolls Royce-uri și Bentley-uri, astăzi, fostul soț al Monicăi Columbeanu se mulțumește doar cu un Opel Astra la mâna a doua.

Surse din anturajul lui Irinel Columbeanu au dezvăluit presei că de curând Irinel a apelat la un ultim gest, pe care n-ar fi crezut vreodată că îl va face.

„Irinel a sunat-o pe Monica. A lăsat ruşinea la o parte şi i-a spus că are nevoie de nişte bani şi i-a explicat ce probleme are. Monica are un tată de întreţinut, o are şi pe fiica ei Irina în America, aşa că nu i-a spus din prima «Da». Este o situaţie grea pentru el. De când a pierdut toată averea, abia se mai întreţine”, potrivit publicației citate.