Ingredientul perfect pentru o seară de Revelion memorabilă: un bong deosebit!

Ingredientul perfect pentru o seară de Revelion memorabilă: un bong deosebit!

Seara dintre ani este una deosebită. Atunci când o petreci în compania prietenilor, ea devine cu atât mai frumoasă. Secretul unei petreceri de succes constă atât în calitatea mâncărurilor, a băuturilor, dar și a divertismentului. Preferințele fiecărui om diferă, însă elementul comun este dorința de a trăi experiențe cât mai plăcute și mai deosebite. 

Un accesoriu ”altfel”

Indiferent dacă ești fumătoare împătimită sau dornică de a încerca lucruri noi, experimentează plăcerea fumatului cu ajutorul unui bong. Acesta poate fi accesoriul perfect pentru o seară reușită. De Revelion, redefinește experiența fumatului cu un echipament de fumat din ce în ce mai popular și mai iubit. Vei descoperi că fumatul poate căpăta altă dimensiune, una a aromelor și a fineței.

Fie că petreci seara dintre ani în compania câtorva oameni dragi, fie că alegi să organizezi o petrecere cu un număr mare de oameni, bongul va fi „vedeta” serii. Chiar dacă accesoriul îți este familiar, multitudinea de produse de pe piață poate fi descumpănitoare și îți poate îngreuna decizia. Iată câteva criterii pentru a putea selecta obiectul perfect pentru tine.

Dimensiunea

Atunci când vrei să achiziționezi un bong, dimensiunea contează. Diferența dintre unul mic și unul mare este distanța pe care o parcurge fumul. Dacă optezi pentru o dimensiune redusă, cantitatea de fum inhalată va fi mai mică, dar mai intensă. 

În cazul unui accesoriu de dimensiuni mai mari, cantitatea de fum produsă este mai mare, dar nu tot fumul va fi inhalat. Dacă nu ești o fumătoare împătimită, o să-ți dorești o experiență mai ”domoală”, deoarece plămânii tăi nu sunt obișnuiți cu asprimea fumului. Un accesoriu de dimensiuni mari, de cel puțin 25 de cm, o să-ți ofere o experiență plăcută și fină. Desigur, totul depinde de gusturile tale, dar și de sensibilitatea la substanțele inhalate. 

Fumul

Acest tip de echipament pentru fumat dispune de mai multe tipuri de sisteme de dispersie a fumului. Acesta este amplasat în interiorul bongului și are rolul de a plimba fumul cât mai mult, filtrându-l în apă. În acest fel, fumul devine mai curat și mai rece. Așadar, pentru o senzație unică și un fum curat, este indicat să alegi un accesoriu cu percolator. În plus, fumul rece este mai fin și mult mai ușor de suportat, fiind foarte puțin iritant pentru plămâni.

Un alt model care poate fi surpriza serii este un model cu răcire pe bază de gheață. Acest tip are un suport pe care așezi câteva cuburi de gheață, care ulterior răcesc fumul și oferă o senzație răcoritoare la fiecare inhalare. Alternativ, ai la îndemână și modele cu un cooler detașabil. Acesta conține antigel și poate fi păstrat în congelator.

Un model deosebit

O ocazie specială cere accesorii pe măsură. Alege un bong fosforescent și vei fi atracția serii. Acesta trebuie să fie neapărat din sticlă, căci acesta este materialul care asigură integritatea aromelor. Accesoriile din plastic sau din silicon pot fi mai practice, datorită rezistenței crescute și a manevrabilității în deplasare, însă, în același timp, prezintă dezavantajul de a modifica gustul tutunului sau a ierburilor.

În cazul în care ai decis să achiziționezi accesoriul preferat al fumătorilor, intră în magazinul Legalizeit și alege din gama largă de produse deosebite.

Articol realizat de www.iagency.ro