INCREDIBIL! A aflat că soțul o PĂRĂSEȘTE PENTRU SORA ei iar aceasta i-a scris bărbatului infidel cel mai AMUZANT MESAJ de divorț

INCREDIBIL! A aflat că soțul o PĂRĂSEȘTE PENTRU SORA ei iar aceasta i-a scris bărbatului infidel cel mai AMUZANT MESAJ de divorț

Un bărbat își anunță soția, printr-o scrisoare, că vrea să divorțeze pe motiv că femeia nu a apreciat că i-a gătit mâncarea preferată, nu a observat că s-a tuns și că și-a cumpărat o pereche de boxeri noi și, în plus, pentru că a demisionat de la locul de muncă. Iată ce răspuns i-a dat femeia:

Dragul meu fost soț

Nimic nu mi-a făcut ziua mai fericită decât primirea scrisorii de la tine. Este adevărat că noi doi am fost căsătoriți șapte ani, deși un bărbat bun este departe de a fi ceea ce erai tu. Mă uitam la telenovelele mele atât de mult pentru că acopereau apucăturile tale constante. Păcat că nu a funcționat!

Am observat că te-ai tuns săptămâna trecută, însă primul lucru care mi-a venit în minte a fost că arăți exact ca o femeie. Din moment ce mama m-a învățat să tac din gură atunci când nu am ceva frumos de spus, nu am comentat. Și când mi-ai gătit mâncarea preferată, probabil că m-ai confundat cu sora mea, deoarece am încetat să mai consum carne de porc în urmă cu șapte ani. În privința boxerilor aceia noi din mătase: mi-am întors fața de la tine deoarece eticheta cu prețul 49,99 dolari încă era pe ei și m-am rugat să fie doar o coincidență faptul că sora mea tocmai împrumutase 50 de dolari de la mine în dimineața aceea.

După toate acestea, am continuat să te iubesc și m-am gândit că ne putem rezolva problemele. Așa că atunci când am câștigat la loto 10 milioane de dolari, am cumpărat pentru amândoi o vacanță în Jamaica. Acum presupun că totul se întâmplă cu un scop. Sper să ai viața plină de satisfacții, pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Avocatul m-a asigurat că scrisoarea pe care mi-ai trimis-o garantează că nu vei obține niciun cent de la mine. Așa că ai grijă de tine!

Semnat,
Fosta ta soție – teribil de bogată și liberă
P.S. Nu știu dacă ți-am spus vreodată, însă sora mea Carla a fost Carl la naștere. Sper că acest amănunt să nu reprezinte o problemă pentru tine!

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.