Vestea minunată a începutului de vară! Superba vedetă de la Kanal D este însărcinată:

Vestea minunată a începutului de vară! Superba vedetă de la Kanal D este însărcinată:

Inca un bebelus in familia Puterea dragostei? Berna e insarcinata cu Philip? Vestea tocmai a fost data pe un vlog de pe youtube.

Potrivit celor doua tinere, Bernadette ar fi ramas insarcinata. Din cate se pare, blondina ar astepta un bebelus cu Philip, insa deocamdata cei doi tineri nu vor sa dea vestea, preferand sa lase indicii pentru internautii care ii indragesc si ii urmaresc pe conturile de pe site-urile de socializare.

„Philip si Berna asteapta un copil? Pai… am ajuns la concluzia asta, acum nu stim daca e pe bune sau nu, ii lasam pe ei sa zica. Am observat intr-un story pus de Berna pe Instagram, pe care l-a repostat si Philip, ca el o mangaie pe burtica. El statea in genunchi si o mangaia pe burtica. Si in emisiune am vazut ca Berna a pus vreo cateva kilograme, in special pe burtica. Are un pic de burtica. Cum ar fi ca Berna si Philip sa aiba un copil? Se repeta istoria cu Simina si Zanoaga? Daca ar fi gravida Berna, ar fi cel mai dulce copilas. Sunt multe gesturi intre ei in emisiune”, au spus tinerele in vlog-ul lor.