FineStore.ro: Ce vin se potrivește la masa de Crăciun?

FineStore.ro: Ce vin se potrivește la masa de Crăciun?

Sărbătorile care se apropie cu pași repezi ne readuc, în primul rând, bucuria de a fi alături de membrii familiei și de a savura împreună un pahar de vin bun și unul de vorbă, după un an în care întâlnirile au fost mai rare. FineStore.ro vine în întâmpinarea nevoilor voastre cu o varietate mare de băuturi alcoolice cu prețuri mici.

Pe FineStore.ro, cumpărăturile se fac simplu, cu doar un click, iar nota de plată nu vă destabilizează bugetul. De sărbători, cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice are în stoc aproape 4.000 de produse, de la brand-uri precum Dictador, Masi, June, Mozart, Gosset, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul sau Frapin.

De la whisky, rom, vodkă, tequila, gin, lichior, vin, coniac, vin spumant sau șampanie și până la băuturi tradiționale, toate pot fi comandate online și livrate în una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate. Pentru comenzile ce depășesc 199 de lei, livrarea este gratuită.

Vinul, vedeta mesei de Crăciun

În oferta bogată de băuturi alcoolice cu prețuri bune se regăsesc și sortimente alese de vinuri. Aveți la îndemână o gamă variată de licori de la producători locali cunoscuți, precum Recaș, Segarcea sau Ceptura,cât și vinuri din podgoriile din Republica Moldova, Ungaria, Italia, Franța, Germania, Portugalia, Spania, Argentina, Australia, Chile, China, Nouă Zeelandă sau SUA.

Fiecare sortiment de vin este rezultatul combinației între soiul de strugure, sol, condiții climatice, proces de obținere și maturitate.

Vin roșu, sec este vedeta mesei de Crăciun, fiind cel care potențează preparatele din carne de porc, baza meniului tradițional românesc. Pentru momentele în care se impune un vin fiert, tot un vin roșu este cel mai potrivit. Cele mai bune soiuri pentru fiert sunt Barolo, Cabernet, Merlot și Pinot Noir. Vinurile albe, în schimb, sunt recomandate pentru preparatele ușoare, cum sunt cele din carne de pasare.

O vizită pe site poate fi sursă de inspirație și pentru alegerea băuturii pe care să o oferim în dar gazdelor, drept mulțumire pentru invitația la mesele festive.

Și cum de la întâlnirile festive nu pot lipsi șampania și vinul spumant, adăugați pe lista de cumpărături și o sticlă de șampanie deosebită, pentru a ciocni cu cei dragi la mesele de sărbătoare. Indiferent de gusturi și de buget, pe FineStore.ro ai de unde alege: de la Dom Perignon, Moet, Armand de Brignac, la Cosmopolitan Diva sau Schlumberger și până la Asti Martini sau Lambrusco, de exemplu. Sărbători fericite alături de cei dragi!