Răsturnare de situație la Puterea Dragostei! Jador o vrea din nou pe Ella, după ce aceasta s-a arătat interesată de Livian? Mesajul care spune tot

Răsturnare de situație la Puterea Dragostei! Jador o vrea din nou pe Ella, după ce aceasta s-a arătat interesată de Livian? Mesajul care spune tot

Jador i-a transmis un mesaj Ellei de la Puterea dragostei în urmă cu câteva zile prin intermediul rețelelor de socializare, prin care spune că își dorește să fie alături de ea. Să fie oare un pas spre împăcare?

Ella și Jador de la Puterea Drgostei au avut o poveste parcă desprinsă din filme. Cu toate că aveau sentimente unul față de celălalt, ei nu au reușit să formeze un cuplu. Bruneta și-ar fi dorit să formeze un cuplu cu artistul.

Și cu toate că au păstrat legătura mult timp după ce Jador a părăsit competiția, totul s-a dus pe apa sâmbetei, ba chiar și-au aruncat și vorbe urâte. În urmă cu câteva săptămâni, Ella mărturisea într-un vlog că ar renunța la faimă pentru Jador, dar el se pare că nu vrea ceva mai mult decât o prietenie.

După ce au început să apară speculații potrivit cărora Ella și Livian ar simți ceva unul pentru celălalt, ba chiar s-ar fi sărutat, după cum a recunoscut chiar fostul iubit al Biancăi Comănici, se pare că Jador își dorește să fie alături de Ella, deși, susține el, doar ca amici.

În ultima perioadă, Ella a trecut prin mai multe momente grele, atât în competiție, cât și în familie, după ce și-a pierdut mai multe rude, iar Jador nu a rămas rece și a ținut să îi transmită un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare.

„Nu am fost bun și nu sunt bun, nu sunt perfect. Am multe defecte, dar vreau să fiu alături de Ella în perioada asta și spuneți-i și voi că poate conta pe mine în cazul în care vrea să vorbească, doar că nu prea vrea să vorbească cu mine și nu ca iubit sau chestii de genul. Pur și simplu ca om, pentru că știu că poate o ajută dacă vorbesc eu cu ea. Poate conta pe mine dacă vrea”, a spus Jador recent pe Instagram.