El este tânărul găsit înecat, în lacul Marghiloman din Buzău

El este tânărul găsit înecat, în lacul Marghiloman din Buzău

Astăzi, corpul unui tânăr de numai 18 ani a fost scos din lacul Marghiloman din parcul cu același nume, Buzău. Adolescentul care a murit la o vârstă atât de fragedă se numea Vasile Burtea și a avut o poveste de viață care te face instant să lăcrimezi.

Vasile Burtea este numele tânărului de numai 18 ani pe care salvatorii l-au scos fără viață, din lacul Marghiloman, Buzău. Acesta are una dintre cele mai triste povești de viață.

Potrivit informațiilor oferite de reporterbuzoian.ro, Vasile Burtea a avut o copilărie marcată de lipsuri, probleme și abandon. Pe vremea când era numai un copil, Vasile Burtea a fost dat în plasament unei familii din Nehoiu, însă viața plănuia să i se schimbe radical.

După ce a terminat școala gimnazială, Vasile Burtea a fost mutat într-o locuință de tip rezidențial din Buzău, însă vârsta majoratului i-a pus o problemă imensă: Când a împlinit 18 ani, în luna iunie a acestui an, tânărul a fost dat afară din apartament. Cu ajutorul unui prieten a reușit să se cazeze, pentru o scurtă perioadă de timp, la acesta, însă și de aici a trebuit să plece.

A fost alungat de toată lumea, până în ultimul moment al vieții sale. Cu toate acestea, apropiații lui Vasile Burtea sunt în stare de șoc și spun despre acesta că avea o mulțime de prieteni și era un băiat foarte sociabil.

Trupul acestuia a fost transportat la morgă, pentru efectuarea autopsiei. Din păcate, toate indiciile găsite la fața locului duc către o sinucidere.

În copilărie fusese dat în plasament unei familii din Nehoiu, iar după absolvirea clasei a opta și admiterea la liceu fusese mutat într-o locuință de tip rezidențial din cartierul Dorobanți.

În luna iunie împlinise 18 ani și, potrivit legii, fusese dat afară din apartamentul DGASPC. Băiatul a fost primit să locuiască în casa unui prieten, însă ar fi fost dat afară și de aici.