Shaorma este un preparat extrem de popular în România pentru că se poate mânca rapid, tine foarte bine de foame și nu costă prea mult. Dar voi știți în ce condiții se prepară mâncarea care vă place atât de mult?
Te-ai întrebat vreodată ce se petrece în spate, acolo unde este preparată carnea și alimentele care urmează să fie scoase la vâzare? Este foarte important să știi că sunt multe shaormerii care, din păcate, nu respectă reguli minime de igienă. De exemplu, angajații nu poartă, așa cum ar fi normal, mănuși, și pun mâinile direct pe bani și pe alimente!
Dar imaginea de mai jos le întrece pe toate! Uite cum îndesau carnea pe suporturi trei tineri într-o shaormerie, fără niciun respect față de clienții lor. Doi dintre ei susțin greutatea pe când al treilea se urcă pe carne în picioarele goale pentru ca apoi să sară efectiv pe ea, pentru a o face o masă compactă.
Ție și se pare normal ce se întâmplă în spatele tejghelei și faptul că uneori nu se respectă nici cele mai mici reguli de igienă?