Doliu în România! Ionuț Popa a murit

Doliu în România! Ionuț Popa a murit

Antrenorul Ionuț Popa a murit joi, după ce s-a luptat în ultimul an cu o gravă boală. Avea 67 de ani și se afla internat în spital de pe 9 iunie, în stare gravă.

Ionuț Popa a decedat pe un pat de spital din Arad, unde fusese internat, de urgență, pe 9 iunie. Antrenorul a intrat în în comă după ce a suferit un stop cardiorespirator la acel moment. Organismul lui avea să cedeze două săptămâni mai târziu.

A murit antrenorul Ionuț Popa
Ionuț Popa a antrenat mai multe echipe din Liga 1 și Liga 2, între acestea UTA Arad, FC Bihor, Jiul Petroșani, Poli Iași, CS Mioveni, Național Sebiș, Șoimii Pâncota și ACS Poli Timișoara. A fost fie antrenor, de cele mai multe ori, fie director tehnic.

„Cum mă simt? Ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta. Am fost pe la o grămadă de medici, dar… Of, cum este viața asta. Chiar nu vreau să pară acum că mă plâng în presă. Departe de mine acest gând, dar nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine.

Din păcate, medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate. Sunt foarte trist din această cauză”, sunt cuvinte ale regretatului antrenor spuse într-un ultim interviu, în ianuarie, pentru prosport.ro.