Cum îți crești șansele de câștig la BlackJack

Cum îți crești șansele de câștig la BlackJack

Blackjack este un joc de cazinou extrem de popular și este distractiv să te joci fie la cazinou, fie online. Dacă vă place să jucați jocuri de cazino online, atunci majoritatea site-urilor și aplicațiilor vor oferi diverse jocuri de blackjack. La fel ca în cazul multor jocuri de cărți, șansele dvs. de a câștiga în blackjack pot varia în funcție de ceea ce v-ați ocupat, dar vestea bună este că există câteva strategii pe care le puteți utiliza pentru a vă spori șansele de a pleca un câștigător. Țineți cont de aceste sfaturi data viitoare când jucați.

Joacă jocuri cu reguli de joc libere

Luând-vă timpul necesar pentru a căuta mese cu cele mai liberale reguli de joc pentru blackjack, care vă poate plăti. Jucați-vă pe mese cu un scor 3-2 pentru blackjack și săriți mesele cu un 6-6 ramburs sau mai rău. Alte reguli liberale pe care trebuie să le cauți atunci când joci este că dealerul stă pe un soft 17, jucătorii putând să dubleze pe două cărți, iar dublarea este permisă după împărțirea unei perechi. Și căutați tabele cu punți simple.

Ar trebui să începi cu strategii de bază

Uneori, Blackjack poate părea că este doar o problemă de ghicire, dar, în realitate, nu este un caz să-ți lovești uneori șaisprezece ani împotriva celor zece carduri ale dealerului, ci să stai în alte momente. Experții matematicieni studiază jocul de blackjack de zeci de ani și au reușit să vină cu o modalitate optimă de a te asigura că poți să te joci cu fiecare mână. Cunoscută sub numele de blackjack sau strategie de joc de bază, permite unui jucător să minimizeze marginea casei la mai puțin de un procent. Nu juca niciodată blackjack fără să petreci ceva timp pentru a înțelege mai întâi această strategie.

Încearcă să treci peste pariul de siguranță

Când dealerul are un As, poate fi ușor să fiți tentat să luați pariul de asigurare doar în cazul în care următoarea lor carte dezvăluie un blackjack, dar, mai des, probabil că nu veți pierde banii. Un pariu de asigurare câștigător plătește cu 2-1, dar șansele de câștig sunt mai proaste. Așadar, chiar dacă ai un blackjack, renunță la o ofertă de bani chiar și de la dealer.

Uită de colegii tăi jucători

Când joci blackjack la o masă cu alți jucători, este important să te concentrezi doar pe propriile cărți și să uiți de deciziile de joc pe care le iau alții. Modul în care alții joacă nu are niciun efect asupra șansei dvs. de a câștiga pe termen lung, așa că nu vă bazați deciziile pe strategia nimănui; blackjack-ul nu este un joc de echipă! Indiferent de modul în care ceilalți jucători decid să-și joace mâna, rămâneți să folosiți strategia de joc de bază.

Utilizați o carte de strategie

Cărțile de strategie stratificate din plastic pentru blackjack sunt ușor de obținut, sunt disponibile ușor și sunt permise în aproape orice cazinou. Dacă sunteți serios despre jocul de blackjack și câștig, atunci este o idee bună să obțineți o carte de strategie la care vă puteți referi în timpul jocului pentru a vă asigura că luați o decizie corectă pe fiecare carte care vă este distribuită și evitați luarea orice greșeli de joc costisitoare.

Rețineți, cazinourile nu le permit jucătorilor să plaseze cărți de strategie pe mesele de blackjack, dar veți fi foarte bine ținându-l în mână în timp ce jucați. Dacă doriți să jucați online blackjack cu mize mari, o carte de strategie este o necesitate – utilizarea strategiei corecte de joc vă va ajuta să vă îmbunătățiți șansele de câștig atunci când jucați blackjack cu mize mari, fie online, fie offline. Verificați gama de jocuri de blackjack disponibile la cazinourile cu miză mare și puneți-vă la încercare noile abilități de strategie pentru a vedea cât de mult puteți câștiga.

Ignoră câte câștiguri sau pierderi ai la rând

Dacă ați câștigat ultimele mâini, atunci poate fi ușor să vă lăsați emoțiile să preia și să credeți că urmează să câștigați, deoarece aveți o serie de „norocoși”.

Însă, evitați să măriți pariurile doar pentru că simțiți că sunteți pe cale să câștigați pentru că tocmai ați câștigat de câteva ori; până la urmă, cărțile nu știu sau nu le pasă. Joacă în continuare cu strategia de blackjack, indiferent de cât de norocos – sau ghinionist – ai fost în ultimele sesiuni.

Evitați mesele cu un Shuffler continuu

O mașină de amestecare continuă împinge cărțile odată ce fiecare rundă a fost jucată, ceea ce duce la distribuirea mai multor mâini pe oră – bun pentru cazinou și rău pentru jucător, deoarece înseamnă mai multă expunere a bankroll-ului la marginea casei. Încercați să evitați mesele care le folosesc și să jucați pe mese care folosesc un amestecător mecanic, care se amestecă numai după ce se joacă peste jumătate din punte sau optați pentru o masă în care dealerul amestecă manual cărțile.

Rezultatele Blackjack nu sunt doar norocul la egalitate – ține cont de aceste sfaturi și folosește strategia de blackjack pentru a-ți îmbunătăți șansele de câștig. Nu uita de responsabilitate