Cu câți bărbați s-a iubit Ella de la Puterea dragostei?

Cu câți bărbați s-a iubit Ella de la Puterea dragostei?

Ella a urcat un nou vlog pe canalul de YouTube, unde dezvăluit secrete mai puțin știute din viața ei. Cu câți bărbați s-a iubit concurenta de la Puterea dragostei?

Ella de la Puterea dragostei a urcat un nou vlog pe contul de YouTube, alături de Bianca Comănici, care i-a pus o serie de întrebări destul de personale, dar și despre emisiune. Printre întrebările Biancăi, s-a aflat la un moment dat una care vizează sentimentele Ellei pentru Jador.

Câți bărbați a avut Ella de la Puterea dragostei?
La începutul vlogului, Bianca a întrebat-o pe Ella cum este în acest moment din punct de vedere sentimental, iar Ella a mărturisit că își dorește să întâlnească pe cineva. La un moment dat, Ella a dezvăluit un secret surprinzător din viața ei și a mărturisit cu câți bărbați s-a iubit. Bianca a pus-o să facă top 3 foști iubiți, iar Ella a dezvăluit un lucru care nu se știa despre ea. Bruneta a avut doar 3 iubiți.

„Păi doar trei am avut. Poate pot să îți zic de ce i-am plăcut”, a răspuns Ella.

Fosta iubită a lui Livian a întrebat-o pe Ella dacă ar renunța la toată faima pe care o are în momentul de față pentru o relație cu Jador. Surprinzător sau nu, după toate certurile dintre cei doi atât în timp ce se aflau în competiție, cât și după ce manelistul a părăsit casa Puterea Dragostei, Ella a spus că da, fără să stea prea mult pe gânduri.

Bianca: Ai putea renunța la toată faima pe care o ai acum pentru o relație cu Jador?

Ella: Da, logic! El știe asta foarte bine.

Bianca a provocat-o ulterior pe Ella să spună care care este ultimul mesaj pe care i l-a trimis Jador pe rețelele de socializare, iar ce i-a scris este absolut șocant.

„Ai apărut în titlu cu Andy. Promit să fie ultima dată când vorbesc cu tine. Adio”, este mesajul pe care i l-a trimis Jador Ellei, iar imediat după a blocat-o pe aceasta pe rețeaua de socializare.

O altă provocare șocantă din partea Biancăi a fost cea în care i-a spus să îi trimită un mesaj vocal lui Jador, prin care să îi spună că îl iubește. Ella a acceptat provocarea și i-a spus lui Jador „Te iubesc și te vreau înapoi”.