Cele Mai Bune Aplicații de Pariuri din România

Cele Mai Bune Aplicații de Pariuri din România

Cu toții am ajuns să preferăm confortul oferit de telefoanele mobile pentru numeroase activități, cu atât mai mult dacă aceste activități sunt avantajate de o aplicație mobilă. Un bun exemplu pentru această evoluție este domeniul pariurilor sportive. Am analizat mai jos cele mai bune aplicații de pariuri din România ca să îți oferim un top cu recomandări.

Mobilegeddon-ul nu a fost dictat doar de update-ul Google din 2015, ci și de o evoluție firească a tehnologiei către o formă mai confortabilă, mai rapidă, disponibilă oricând și oriunde. Aproape orice industrie a trecut prin transformări masive în ultimul deceniu, dar fiecare transformare vine cu un timp de acomodare și experimentare până se găsește un echilibru perfect.

Avantajele aplicațiilor de pariuri

În ultimii ani, brandurile respectabile au reușit să ofere site-uri optimizate pentru mobil și aplicații din ce în ce mai bune. Operatorii de jocuri de noroc au reacționat întotdeauna rapid când a venit vorba de tehnologii noi, iar avantajele unei experiențe mobile au fost destul de evidente de la bun început.

În afară de confort și de accesul mult mai rapid și mai ușor, oricum ai privi activitatea de pariere, beneficiază enorm de o aplicație.

Poți să folosești telefonul ca dispozitiv complementar în timp ce urmărești meciul pe un televizor, sau într-un pub alături de prieteni și să pariezi sau să ajustezi pariuri fără să întrerupi vizionarea.

Logarea este mult mai simplă, la fel și depunerile care pot fi făcute în câteva mișcări, direct în aplicație.

Notificările sunt optimizate pentru dispozitivul tău mobil, din nou un avantaj în caz că nu urmărești îndeaproape toate schimbările și promoțiile.

Vrei să vezi cum decurg alte partide pe care poate ai pariat? Nicio problemă, majoritatea operatorilor oferă live streaming direct în aplicație.

În plus, multe case de pariuri oferă promoții speciale valabile doar pentru utilizatorii aplicațiilor mobile.

Cum evaluezi o casă de pariuri

Înainte de crearea contului și instalarea unei aplicații de pariuri, îți recomandăm să verifici niște păreri recente. E posibil ca la data citirii să nu regăsești încă aplicații de pariuri în Play Store (Android) pentru că Google a restricționat operatorii de pariuri. La începutul anului 2021, Google a anunțat că va ridica aceste restricții începând cu luna martie pentru mai multe țări, printre care și România.

Ratingul din App Store (în curând și Google Play Store) nu reflectă întotdeauna performanța ultimei versiuni. Orice aplicație trece prin mai multe update-uri. Acestea pot fi benefice sau, din contră, să afecteze negativ performanța unei aplicații.

De asemenea, părerile utilizatorilor trebuie filtrate într-o oarecare măsură. Vei găsi multe ratinguri negative pentru lucruri care nu au de-a face cu performanța aplicației.

Care sunt cele mai bune aplicații din România 

Pentru aceste recomandări am testat cele mai importante aspecte pentru experiența de pariere: 

 • Timpul de răspuns – cât de bine se mișcă aplicația, întârzieri, lag, etc. 
 • Interfața și structura aplicației – influențează ușurința cu care navighează utilizatorul, unul dintre cei mai importanți factori pentru mobil. 
 • Cote și opțiuni de pariere – fără piețe și cote bune, toate celelalte elemente își pierd din relevanță. 
 • Metode de plată disponibile – taxele percepute și varietatea metodelor oferite sunt esențiale. 
 • Pariuri live – aici este unul din marile avantaje ale pariatului de pe mobil, deci platorma live trebuie să fie foarte bine pusă la punct. 
 • Live streaming – e foarte convenabil să ai transmisiuni în direct din aplicație, mai ales pentru pariuri multiple. 
 • Relații cu clienții – măcar live chat și asistență telefonică, dar mai mult de atât, operatori profesioniști care te ajută cu soluții.  

Așadar, să trecem la recomandările noastre. În prezent, acestea sunt cele mai bune aplicații de pariuri sportive din România: 

 1. Betano

– Designul ar putea fi modernizat, dar în rest este probabil cea mai bună aplicație, cu piețe și cote greu de egalat. 

 1. Sportingbet

– Probabil cu cea mai bună structură (ușor de navigat) și designul cel mai bine adaptat experienței mobile. 

 1. Betfair

– Chiar dacă sunt aplicații distincte, tradingul sportiv în combinație cu aplicația de pariuri sportive duc la cea mai bogată ofertă de piețe. 

 1. NetBet

– Oferă aplicații dedicate pentru Poker și Casino, iar pachetele de bun venit sunt printre cele mai generoase de pe piață.  

 1. Fortuna

– O aplicație foarte completă, cu câteva îmbunătățiri ar putea fi cea mai bună de pe piață la mai multe capitole.