Cel mai BUN PRIETEN al ei e CRIMINALUL TATĂLUI său! Toți ÎȘI BAT JOC DE EA, dar când aud CE AU PĂȚIT își fac cruce! E cutremurător DE CE îl iubește ea pe BĂRBATUL care i-a UCIS TATĂL

Cel mai BUN PRIETEN al ei e CRIMINALUL TATĂLUI său! Toți ÎȘI BAT JOC DE EA, dar când aud CE AU PĂȚIT își fac cruce! E cutremurător DE CE îl iubește ea pe BĂRBATUL care i-a UCIS TATĂL

E greu de imaginat cum te-ai putea împrieteni cu un criminal, mai ales cu cel care l-a ucis pe tatăl tău, dar povestea acesei femei e uluitoare. Iată cum s-a întâmplat totul.

Margot Van Sluytsman are 55 de ani și locuiește în Toronto. Într-o zi, un bărbat pe nume Glen Flett și-a inclus din greșeală numele într-o donație de bani pe care a vrut să o facă anonimă pentru editura condusă de Margot. Dar femeia i-a recunoscut numele imediat, asta fiindcă el e cel care i-a ucis tatăl.

Pe 27 martie 1978 tatăl lui Margot, Theodore, în vârstă de 40 de ani, i-a spus fiicei sale să stea acasă și să mănânce ciocolata primită de Paște în timp ce el va merge până la magazinul de haine unde lucra. Dar nu s-a mai întors niciodată.

t2

Câteva ore mai târziu, poliția a ajuns la casa lui Margot pentru a-i informa familia că în magazin avusese loc un jaf, iar tatăl ei fusese împușcat și ucis. Iată ce mărturisește femeia despre acele clipe de groază: ,,A fost un coșmar. Un coșmar real”. Glen a fost prins și a petrecut următorii 15 ani în pușcărie pentru crimă. Când a ieșit a făcut o donație editurii lui Margot, iar cei doi au început să își scrie e-mailuri, plănuind să se întâlnească. Când acest lucru s-a întâmplat, Margot spune că a izbucnit în lacrimi și l-a îmbrățișat.

t3

Acum cei doi au un proiect foarte important pentru care lucrează împreună: vor ca tot mai mulți oameni care au trăit acest tip de tragedii să aibă parte de împăcarea pe care au trăit-o ei doi când s-au întâlnit. Iată ce spune Margot: ,,I-am promis tatei că viața lui va conta. Mi-am onorat promisiunea ajutându-l pe bărbatul care l-a ucis să schimbe ceva în lume asta”.

t4

Povestea celor doi este una minunată despre VINDECARE, IERTARE și PRIETENIE. Margot l-a acceptat pe Glen ca pe o ființă umană imperfectă, iar în prezent cei doi fac mari progrese cu alții la fel ca ei. Distribuie această poveste despre iertare, dacă această femeie a putut să ierte, putem și noi să o facem! Distribuiți această poveste, MERITĂ! 

t5