Ce case de pariuri îți oferă posibilitatea de a participa la turnee online de poker?

Ce case de pariuri îți oferă posibilitatea de a participa la turnee online de poker?

Pokerul online a ajuns în România odată cu apariția caselor de pariuri online. Românii au  creat comunități de poker și au reușit sa aducă în România turnee foarte mari dotate cu premii de peste 100.000 de euro anual. 

Loading...

Cele mai mari camere de poker online sunt oferite de 888 poker, Pokerstars, Unibet, Vlad Casino, conform celui mai bun site de pariuri legal Betromania.com. O cameră poker de calitate vă oferă un software excelent, oferte de bun venit și posibilitatea de a participa la cele mai mari turnee online. 

Unul dintre cele mai mari turnee online organizat în lume la care românii pot participa este SCOOP ( (Campionatului de primăvară de poker online) oferit de casa de pariuri Pokerstars. În fiecare an sunt puși în joc milioane de dolari sub forma premiilor garantate. 

SCOOP a ajuns anul acesta la cea de-a treisprezecea ediție, iar premiile garantate ajung la 135 milioane de dolari. Cel mai mic buy-in este de doar 2,20 dolari , în timp ce cel mai mare este de 10.300 dolari. 

Unibet Open este unul dintre cele mai mari turnee oferite de casa de pariuri Unibet. Acest turneu se ține anual și este unul dintre cele mai apreciate turnee din poker  din Europa. Acest turneu este deschis jucătorilor români și pune la bătaie zeci de mii de euro. În anul 2017, jucătorul român Marius Pertea s-a clasat pe primul loc la turneul de la Unibet Open și a câștigat aproape 100.000 de euro. 

 World Championship of Online Poker (campionatul mondial de poker online) oferit de Pokerstars este și el unul dintre cele mai mari campionate din lume la care românii pot participa online.  Anul acesta fond de premii este de 80 milioane de dolari garantați indiferent de numărul de jucători înscriși. 

The Big Shot este un turneu nou oferit de 888 poker la care poți câștiga premii în valoare de pâna la 150.000 de dolari. Cel mai notabil turneu Big Shot are loc la 19 seara în fiecare seară și are un buy-in de 109 dolari și oferă premii în valoare de 20.000 dolari garantati indiferent de numărul de participanți. Premiul garantat în zilele de duminică ajung la 150.000 de dolari. 

Alte turnee celebre la nivel mondial sunt  WPT, care se joacă tot anul, World Championship of Online care se țin pe PokerStars și EPT. 

Pasionații de poker au ocazia să se joace jocul preferat de cărți împreună cu milioane de jucători din întreaga lume. Casele de pariuri oferă o gamă mare de variante de poker care pot fi jucate într-un mediu online sigur și  de asemenea acestea oferă asistență la fiecare etapă. 

Pokerul online oferă jucătorilor și câteva avantaje, cum ar fii bonusuri și promoții, freeroll-uri săptămânale dotate cu premii garantate, acces la camera de poker de pe telefon, sumele minime de depunere sunt accesibile, metodele de plată sunt accesibile pentru oricine și plata se face instant.