Ce a scris Margherita la BAC după ce i-a picat Luceafărul și ce notă a luat

Ce a scris Margherita la BAC după ce i-a picat Luceafărul și ce notă a luat

Margherita de la Clejani este în centrul unui uriaș scandal, după ce a făcut un accident rutier minor, dar a fost depistată de polițiști sub influența substanțelor interzise. Artista avea să se dezlănțuie la adresa jurnaliștilor, care zilnic au relatat escapadele ei. Poate fișa matricolă a cântăreței ”traduce” cât se poate de bine de ce Margherita are astfel de reacții vulcanice.

Margherita de la Clejani este cântăreață, dar nu asta este meseria pentru care a optat atunci când s-a înscris la facultate. Vedeta se înscria la Facultatea de Jurnalism, pe care o termina în urmă cu cinci ani. De fapt, Facultatea de Jurnalism, Psihologie și Științe ale Educației – specializarea Jurnalism, din cadrul Universității Hyperion din București. Cursuri care au durat trei ani și pentru care a plătit câte 3.000 de lei taxă pe an de studiu.

Într-o listă cu notele pe care le-a obținut în anul al doilea de facultate, Margherita de la Clejani a luat doar 5 la „Etică și deontologie”, în timp ce la „Dreptul comunicării” s-a prezentat bine, cu nota 8, a luat 9 la „Radio”, 8 la „TV” și aceeași notă la „Fotojurnalism”.

Margherita de la Clejani nu a fost o elevă strălucită. Oricum, era clar înspre ce se îndreaptă cariera ei, având în vedere că părinții sunt muzicanți. Așa că artista a ratat BAC-ul, 6,4 la română, 5,2 la istorie și 6,35 la geografie. 5,98 a fost media generală, cu două sutimi mai mică, 6, aceea care i-ar fi asigurat BAC-ul. „Am scris ‘Luceafărul’. Am luat luceafărul ăla şi l-am desfăcut în patru, în cinci, în şase. Şi nu mi se pare corect ca eu să iau nota 6.40. Am făcut contestaţie şi mi s-a scăzut din notă! De ce? Nu mi se pare corect”, avea să dezvăluie Margherita.

Margherita de la Clejani, confesiunea despre incident
Ioniță de la Clejani nu crede că fiica sa a consumat droguri înainte de a se urca la volanul bolidului de lux și de a provoca accidentul intens mediatizat, promițând, totodată, că se va transforma în ”detectiv” și va declanșa o anchetă proprie pentru a lămuri ”misterul” din jurul acestui incident. Misterul accidentului trebuie lămurit, anunță el, afirmând, totodată, că vor fi auzite ”lucruri” care nu s-au mai spus până acum. Tatăl Margheritei spune că fiica sa l-a asigurat că nu a consumat niciodată droguri.

”Ancheta este pe rol. Veţi auzi lucruri pe care nu le-aţi auzit vreodată. Nu a fost nicio maimuţă în maşina lui Marga. S-a întâmplat un accident şi vreau să ştiu cum s-a întâmplat accidentul ăsta. Mi-a spus clar. Nu am consumat niciodată niciun drog”, a mai declarat Ioniţă de la Clejani, potrivit România TV.