BREAKING: Clipe extrem de dureroase pentru Simona Halep. A fost cărată pe brațe

BREAKING: Clipe extrem de dureroase pentru Simona Halep. A fost cărată pe brațe

În meciul cu Angelique Kerber din turul 2 al turneului de la Roma, Simona Halep s-a accidentat la gambă din senin. Jucătoarea noastră conducea cu scorul de când conducea cu 6-1, 3-3, însă copleșită de durere a fost nevoită să părăsească meciul.

Loading...

Simona Halep a început să plângă de durere după ce s-a accidentat la gamba stângă din senin. Din nefericire nimeni nu știe cum de s-a accidentat, nici măcar Simona. Halep a șchiopătat până la ieșirea de pe teren, unde a fost cărată pe brațe.

În cel de-al doilea set, după aproape o oră de joc, la scorul de 3-3, Simona Halep a acuzat dureri puternice la gamba stângă și a cerut intervenția medicului. Staff-ul medical și-a făcut imediat prezența pe teren și a ajutat-o pe Simona să meargă pe margine. După câteva minute de consultări, în care nu și-a putut explica accidentarea venită din senin, românca a decis să abandoneze.

„Nu știu cum. Nu am făcut nimic”, a fost reacția Simonei, când a fost întrebată cum s-a produs accidentarea.

Angelique Kerber a stat permanent lângă jucătoarea noastră, a vorbit cu ea, i-a adus un scaun, iar la final i-a cărat geanta. Rămâne de văzut cât de serioasă este accidentarea Simonei Halep și dacă va putea să joace la Roland Garros, competiție programată în perioada 30 mai- 13 iunie.