Creatoarea de modă Romanița Iovan a acceptat să acorde un interviu pentru Antena 1, în cadrul căruia a dat detalii despre viața ei personală, dar mai ales despre relația cu cei doi bărbați din viața sa: iubitul ei, mai tânăr decât ea cu 12 ani, avocatul Iulian Gogan, dar și despre cea cu fiul ei, Albert.
Romaniţa a dispărut o vreme din lumina reflectoarelor și s-a concentrat pe povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Iulian Gogan. Chiar dacă acesta e mai tânăr cu 12 ani decât ea, creatoarea de modă a crede că diferenţa de vârstă nu este un impediment pentru ei, ci din contră, o ajută pe ea să se simtă mult mai bine în propria piele: „Consider că este o influență pozitivă asupra mea faptul că iubitul meu este mai tânăr cu 12 ani. S-au împlinit 10 ani de când suntem împreună, aceasta fiind cea mai longevivă relație pe care am avut-o cu un bărbat până acum.”
Creatoarea de modă a mai dezvăluit, de asemenea, că la început nu a dat șanse mari relației din cauza diferenței de vârstă, însă acum consideră fix opusul. Nu se gândesc la căsătorie însă, deoarece se simt foarte bine împreună, neavând nevoie de un act oficial care să dovedească acest lucru.
Despre Albert, fiul ei, Romanița Iovan a declarat: „Are o personalitate foarte bine definită, mă iubeşte foarte tare, în fiecare zi îmi zice: mama, te iubesc” şi avem o relaţie specială, creşte frumos”. Aceasta a mai declarat că pe cel mic l-a maturizat foarte mult moartea tatălui său, Adrian Iovan, și că Albert îi seamănă foarte mult acestuia. În plus ea a precizat că acum este pregătită să se concentreze pe lucrurile care o fac cu adevărat fericită: „Anul acesta voi împlini 54 de ani, iar target-ul fiului meu pentru vârsta mea este de 100 de ani”, a mai spus aceasta susținând că este pregătită să își trăiasca viața într-o „fericire maximă”.
Iată mai multe imagini cu cei doi îndrăgostiți:
CITEȘTE ȘI:
Descoperire halucinantă a unui bărbat din Băicoi! Se plimba prin pădure, dar a dat peste o comoară. Ce a găsit e unic în lume, imaginea face înconjurul planetei!
Cătălin Dumitran locuiește în județul Prahova, orașul Băicoi, și a avut surpriza vieții sale atunci când a mers în pădure pentru a se relaxa, însă a descoperit ceva care îi va schimba viața definitiv. Însă Cătălin nu a plecat în pădure pentru a face o simplă plimbare, el este căutător de comori licențiat de Inspectoratul Județean de Poliție pentru folosirea detectoarelor de metal.
Se pare că de fiecare dată când iese cu familia în pădure, își ia cu el și detectorul de metale, nu se știe niciodată peste ce poate da. De această dată a avut un noroc uriaș: a găsit un topor din Epoca de Bronz.
„Am început să sap şi am săpat ca niciodată o groapă adâncă de vreo 50 de centimetri până am văzut ceva de culoare albastră. Când mi-am dat seama ce este vă rog să mă credeţi că mi s-au înmuiat picioarele. Nu sunt un profesionist, dar de citit am mai citit pentru că sunt pasionat de istorie. Ştiam peste ce am dat. L-am luat în mână şi l-am curăţat cu mâna uşor de pământ. Deşi este un topor din bronz, este foarte fragil şi părea că se descompune, de accea am decis să-l pun repede într-o cârpă pe care o foloseam să mă şterg pe mâini şi l-a sunat pe primarul din Băicoi”, povesteşte Cătălin Dumitran conform ciao.ro.
Primarul orașului Băicoi, Marius Constantin, a predat pe data de 10 aprilie, la Ministerul Culturii, toporul celtic, care se estimează că are o vechime de peste 3.500 de ani.
Vestea că la Băicoi a fost descoperit un topor celtic s-a răspândit rapid în localitate. Contactat telefonic, tânărul care a făcut descoperirea, în vârstă de 37 de ani, a mărturisit pentru un ziar local că este pasionat de arheologie de foarte mult timp, iar detectorul de metale este nelipsit din plimbările sale.
„Mă bucur că am făcut această descoperire, cu ajutorul unui detector de metale pentru care am autorizație. Este prima descoperire cu o astfel de importanță istorică. Sper că acum să se facă pași importanți pentru descoperirea și a altor vestigii în zonă. Din punctul meu de vedere toporul celtic are o vechime mai mare de 3.500 de ani, pentru că este vorba de un model aparte. Este un topor celtic fără tortiță, fapt ce mă duce cu gândul că face parte dintre primele modele de topoare, care de regulă erau folosite în diverse ritualuri”, a declarat Constantin Cătălin Dumitran, cel care a făcut descoperirea, potrivit observatorulph.ro.