ATV Can Am Renegade X – Dosarele unui 4×4 full option adrenalina

ATV Can Am Renegade X – Dosarele unui 4×4 full option adrenalina

 

ATV Can Am un vehicul sport de noroi din categoria 1000cc, cu motorizare deosebita si dotari standard cuprinzatoare abordeaza cu incredere orice provocare aparuta pe traseu. Renumit pentru calitatea unor atvuri cu raport calitate-pret excelent, Can Am Bombardier se regaseste intr-o gama larga online pe atvrom.ro

Motorul Rotax 1000R, 2 cilindri, EFI, snorkel cu putere de 89cp si 976cc sunt dotarile standard ale unui vehicul pregatit pentru actiune multipla. Cutia de viteze CVT cu treapta Extra Low L si frana de motor standard dar si tractiune selectabila 2WD/4WD diferential fata autoblocant Visco-Lok QE asigura maximul de manevrabilitate in cadrul pilotajului. Capacitatea de remorcare de 590kg fac din modelul atv Can Am Renegade un candidat special la categoria utilitarelor.

Can-Am-Bombardier-Can-Am-Renegade-X-XC-850-17

Sub viziunea speciala de a pune la dispozitia pasionatilor de off-road cele mai calitative vehicule de teren si nu numai, dealer-ul auto ATVROM se claseaza in topul pilotilor de succes. Aducand la dispozitia publicului sau vehicule de calitate superioara, ATVROM Sport Extrem continua istoria unor brand-uri ce se remarca prin exceptionalul care le caracterizeaza fiecare model din gama.

La BRP, adica Bombardier Recreational Products, inovatia si pasiunea sunt punctele de start ale proceselor de creatie si oferire servicii. Fie ca este vorba despre skijet-uri Sea Doo, snowmobile Ski Doo sau chiar ATV-uri Can Am, vehiculele au fost finalizate catre stadiul de capodopere, utilizand tehnologie moderna si design exceptional.

Avand peste 1300 dealeri in America, Canada, Europa, Rusia si Slovenia, Can Am Bombardier a raspandit in intreaga lume virusul atvistilor, tratand astfel dorinta de adrenalina maxima, indiferent de gradul de evolutie al acestuia.

Cu dedicatie si dorinta puternica de a incuraja investitia timpului liber in activitati de calitate, ATVROM a creat cel mai important parteneriat cu atv-bombardier.ro, obtinand astfel o intreaga comunitate online bazata pe ideea de a promova intens un mod de viata si un fel de a fi.

Fie ca esti in cautarea de vehicule atv 4×4 sau echipamente atv, online va fi mereu mai simplu sa alegi articolele potrivite necesitatilor tale. Misiunea de a oferi partenerilor cu care impartim aceeasi pasiune produse diversificate, brand-uri de renume international bazate pe servicii de calitate, asistenta si mai ales consultanta pentru cele mai bune alegeri este atinsa prin intermediul unei platforme online, aflata acum mai prietenoasa ca niciodata.

action_579f3a7885217_Can-Am-Bombardier-Can-Am-Renegade-X-XC-850-171-575

In urma unor teste de presiune maxima modelele Can-Am Outlander MAX DPS 570, Can-Am Renegade X XC 850 si Can-Am Outlander PRO 450 s-au comportat excelent la capitolul manevrabilitate si capacitate de a depasi obstacole complexe.

Acceseaza partenerul atv-bombardier.ro pentru o doza de adrenalina marca Can-Am Bombardier iar daca doresti sa iti activezi toate simturile, fa-ne o vizita in cadrul showroom-ului din Bucuresti Splaiul Unirii, Nr. 168 in intervalul orar L-V: 9 AM – 6 PM.

Esti din alt oras? Avem reprezentanta chiar si in: Alba Iulia, Brasov, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj, Sibiu, Ploiesti, Oradea, Galati, Buzau, Bacau, Craiova sau Pitesti.

Contacteaza-ne telefonic la 031 805 90 43/mobil 0730 730 726, scrie-ne la adresa de e-mail office@atvrom.ro sau sales@atvrom.ro.

Date de contact

Website: https://www.atvrom.ro

Tel./Fax: 031 805 90 43
Mobil: 0730 730 726 – Director vanzari
E-mail: office@atvrom.ro

Administrator: Alex Badea